Sosyal medyada bir askere yapılan eziyet için inceleme başlatıldı.Bir kışlada kıdemli bir asker diğer bir askere eziyet etti. Çekilen görüntülerin sosyal medyada yayılınca büyük tepki çekti.
Olayla ilgili, Milli Savunma Bakanı Hulusi akar'ın talimatıyla inceleme başlatıldı. İnceleme, birlik komutanları tarafından yapılıyor.
Söz konusu davranışlarda bulunan askerlerin tespit edilerek haklarında idari ve hukuki işlemin başlatıldığı öğrenildi.
KaynakEvet arkadaşlar Askerliklerini yapanlar buraya yazsınlar da biraz da askerlikten konuşalım..Ben 2009 yılında Kısa Dönem 6 Ay olarak yaptım. Acemilik Manisa 1.Er Eğitim Tugayı Usta da Kıbrıs 49.Alay Destek Hizmet Birliği ..Tabi biz Kısa dönem olduğumuzdan ve yaşça büyük olduğumuzdan bizim zamanımızda bize bir şey diyemezlerdi ki kaldıki herhangi bir askeri mahkemeye çıksak biz Asteğmen olarak çıkıyorduk.Ama diğer uzun dönemler devrecilik yaparlardı.Çömezler saat 4.30 kaldırırlardı.. En Kıdemlileri 7 de kalkalrdı.. Bizi sorarsanız Kısa Dönem olarak biz 7.30 dan evvel hiç kalkmadık..

Evet sizlerden de bekliyorum..