Everything about Points and token distribution Everything about Ranks and Ranking>> Teleport your account from Bitcointalk Latest news: Community Awards Winners
Padawan: 1000010000 post sonrasında
Quote from: hebelubes on August 21, 2020, 09:36:19 PMQuote from: wolwoo on August 21, 2020, 07:45:22 AMBugün senior oluyn diyorum, ha gayret 312'ye ne kaldı şunun şurasında hadi hayırlı olsun sr rütbenizTeşekkürler, sizin de heroya bişi kalmamış. 🙃
Quote from: wolwoo on August 21, 2020, 07:45:22 AMBugün senior oluyn diyorum, ha gayret 312'ye ne kaldı şunun şurasında hadi hayırlı olsun sr rütbeniz
Bugün senior oluyn diyorum, ha gayret 312'ye ne kaldı şunun şurasında
o zaman hero valla çok zor oldu bu esnada verdiğim rahatsızlıktan dolayı üzgünüm neredeyse tüm gün forumda takılıp her mesaja anında cevap attım neredeyse.
Quote from: hebelubes on August 26, 2020, 01:14:44 PMo zaman hero valla çok zor oldu bu esnada verdiğim rahatsızlıktan dolayı üzgünüm neredeyse tüm gün forumda takılıp her mesaja anında cevap attım neredeyse.Hayırlı olsun hocam yeni rütbeniz darısı bizim başımıza diyelim o zaman ıslatıyoruz bunu
Quote from: Xx on August 26, 2020, 07:46:25 PMQuote from: hebelubes on August 26, 2020, 01:14:44 PMo zaman hero valla çok zor oldu bu esnada verdiğim rahatsızlıktan dolayı üzgünüm neredeyse tüm gün forumda takılıp her mesaja anında cevap attım neredeyse.Hayırlı olsun hocam yeni rütbeniz darısı bizim başımıza diyelim o zaman ıslatıyoruz bunu Siz de atlayın hep beraber ıslatalım hocam. Pandemi de geçmiş olursa ziyafet yaparız
ara verip tekrar girmek avantajlı mı mesaj seri kassam rütbe atlar mııym
diğer tarafa göre rütbe atlamak daha kolay...ama günler çok uzun... bu kadar süre boyunca mesaj yazmak... 5 günde ben yoruldum...
Detaylı anlatım için teşekkürler. Sadece şeyi merak ediyorum şu coin ya da token tutarak elde edilen ranklar kampanyalara katılımda etkili oluyor mu? yoksa sadece forumdaki actvity rankları mı etkiliyor kampanyaları?