Everything about Points and token distribution Everything about Ranks and Ranking>> Teleport your account from Bitcointalk Latest news: Community Awards Winners
baby steps, member, full member ve mythical dışında bekleme süresi yok abi. mythical için de gereken bekleme süresi 186 gün, söylediğin gibi hesabın 10 aylık ise onu da tamamlamışsındır. rütbe atlamak için önünde herhangi bir engel bulunmuyor. burada kurallar değiştiğinde emir demiri kesiyor ama şimdilik bir değişiklik vs yok. :) keşke leg olmak için arada sırada buraya biraz zaman ayırsaydın. :) hayırlısı...
Ben jr oldum ama ana başlıkta jr diye bir rütbe yok. Sırada ne var acaba? Member mi olacağım full mu? Merak ettim doğrusu
Hero için 700 post'a ulaşmaya daha var ama olsun arada azar azar mesajlar atmaya çalışıyorum. Bazı bounty kampanyaları sadece hero üyelere açılıyor gördüğüm kadarıyla. Örneğin; TON bounty kampanyasının ikinci haftasında hero ve üzeri üye istiyor.
Eskiden hero 500 postmuş 700 posta çıkarılmış. Aslında bu statülerin biraz zor elde ediliyor olması onları daha değerli kılıyor onun için olumlu.
merhabalar, aranıza yeni katıldım. umarım forumda kalıcı olabilirim.
Quote from: mrrt0935 on March 30, 2021, 08:33:02 AMmerhabalar, aranıza yeni katıldım. umarım forumda kalıcı olabilirim.Dostum hoş geldin. Çoklu hesap açmadığın sürece kalıcı olman hususunda bir sıkıntı olmayacaktır.