Everything about Points and token distribution Everything about Ranks and Ranking>> Teleport your account from Bitcointalk Latest news: May the 4th be with you
Yaklaşık 15 aydır işlerim nedeniyle kripto paralarla ilgili hiçbir şeye bakmadım. Değişik borsalarda ufak tefek yatırımlarım vardı. Ciddi olmasa da para sonuçta. Bunları kontrol ederken fark ettim ki kripto paralarımın bulunduğu 2 borsa kayıplarda, 1 borsa da twitterdan lütfetmiş de paranızı çekin demiş tabi mailde gelen bir şey yok ve orada da mala çökmüşler. Elbette hatalı olan benim ancak benim yaşadıklarımı yaşayan çok insan var ve bu nedenle yeni açılan borsaların işi çok zor bu saatten sonra. Kolay kolay hacim oluşturamazlar. Ancak diğer borsalarda listelenmeyen koinleri listeleyerek bir nebze ilgi çekebilirler ya da çok cazip şartlar sunmak zorundalar. Bu sefer de dükkan ne kazanacak diye sormak lazım.
Çok güzel bir borsa. Trade için mükemmel. Üstelik SPARK airdropunu desteklediklerini duyurdular. Ve Aralık ayının 24 üne kadar bir sürü hediye dağıtmaya devam edecekler. En büyük ödül 50.000$ DEĞERİNDEKİ TESLA. Twitterdan takip edip etkinliklere katılmayı unutmayın. Telegram grubundada her hafta etkinlik var. Katılmayı ihmal etmeyin. Bol kazançlar dilerim.
Burdan phemex borsasında görmek isteyeceklerimiz genelde bountylerine katıldığımız projeler olucaktır onlarıda listeleme ihtimaliniz çok düşük görüyorum ondan fikir vermeme gerek yok.