Everything about Points and token distribution Everything about Ranks and Ranking>> Teleport your account from Bitcointalk Latest news: May the 4th be with you
yaptıkları iş ve geliştirmelerden bağımsız olarak ltc, trx ve bnb gibi coinlerden uzun vade alt sepet oluşturabilirim. ben piyasanın bir kere daha dip yaşayacağı beklentisinde olduğum için uzun vade yatırım gerçekleştirmiyorum. yukarıdaki tahminlerimden olan bnb de alım için beklediğim seviyelerin çok yukarısında bulunuyor.
Quote from: hasyurt on June 10, 2020, 11:24:16 PMFerrumOaxEdoWabiBu 4 token ile kendime altcoin sepeti oluşturdum en çok beklentim olan da gem olarak gördüğüm ferrum. Wabi yi aklıma oxumare hocam soktu. İnceledim beğendim. Oax fırsat buldukça miktar artırıyorum.Edo: toplam miktarı ve daha önce yakaladığı fomo yu tekrar yakalar diye ümit ediyorum. Bakalım neler olacak. Yorumlarınızı bekliyorum forumdaş kardeşlerim... Ferrum duruyor ve duracak. 1-2 dolar olana kadar. Edo gitti. Şuan bcd aldim. Onunda temmuz ayında halving olayi var diye. X2 yapsa yeter. Wabi duruyor halaOax sattim ama yine alacağım. Şu elimde olanları karlı sattığım an.Oax olmazsa olmazım.
FerrumOaxEdoWabiBu 4 token ile kendime altcoin sepeti oluşturdum en çok beklentim olan da gem olarak gördüğüm ferrum. Wabi yi aklıma oxumare hocam soktu. İnceledim beğendim. Oax fırsat buldukça miktar artırıyorum.Edo: toplam miktarı ve daha önce yakaladığı fomo yu tekrar yakalar diye ümit ediyorum. Bakalım neler olacak. Yorumlarınızı bekliyorum forumdaş kardeşlerim...
ferrum son zamanlarda ismini sıkça duyuran bir altcoin daha potansiyelini yansıtmadığını okumuştum ciddi bir atılım bekliyorlar diğerleri knusunda pek duymadım bir wabiyi duymuştum daha önce
Quote from: Wuju on June 29, 2020, 07:28:56 AMferrum son zamanlarda ismini sıkça duyuran bir altcoin daha potansiyelini yansıtmadığını okumuştum ciddi bir atılım bekliyorlar diğerleri knusunda pek duymadım bir wabiyi duymuştum daha önceisminin sık duyuluyor olmasının tek sebebi bounty'ye katılım gösteren çok fazla türk olması. yanlış hatırlamıyorsam da türk bir arkadaş yürütmüştü kampanyasını.
FerrumOaxEdo (PNT)WabiBu 4 token ile kendime altcoin sepeti oluşturdum en çok beklentim olan da gem olarak gördüğüm ferrum. Wabi yi aklıma oxumare hocam soktu. İnceledim beğendim. Oax fırsat buldukça miktar artırıyorum.Edo: toplam miktarı ve daha önce yakaladığı fomo yu tekrar yakalar diye ümit ediyorum. Bakalım neler olacak. Yorumlarınızı bekliyorum forumdaş kardeşlerim...