Everything about Points and token distribution Everything about Ranks and Ranking>> Teleport your account from Bitcointalk Latest news: Community Awards Winners
flood konusu için birkaç gün sonra net cevap vereceğim üstad. marshall o kuralı nereden aldı emin değilim, müsait olduğumda globale bakacağım ve gerekirse admin ile konuşarak bir çözüm yolu için uğraşacağım. aslında forum birçok konuda rahat ve relax...
Quote from: trendcoin on June 23, 2020, 06:39:45 AMflood konusu için birkaç gün sonra net cevap vereceğim üstad. marshall o kuralı nereden aldı emin değilim, müsait olduğumda globale bakacağım ve gerekirse admin ile konuşarak bir çözüm yolu için uğraşacağım. aslında forum birçok konuda rahat ve relax...Eyvallah kardeşim Sıkıştırıyor gibi görünmek istemem ama diğer sitenin linki neden yasak? Dün oraya buranın linkini bıraktım, normalde tersi de yapılabilmeli...
Quote from: wolwoo on June 23, 2020, 06:48:10 AMQuote from: trendcoin on June 23, 2020, 06:39:45 AMflood konusu için birkaç gün sonra net cevap vereceğim üstad. marshall o kuralı nereden aldı emin değilim, müsait olduğumda globale bakacağım ve gerekirse admin ile konuşarak bir çözüm yolu için uğraşacağım. aslında forum birçok konuda rahat ve relax...Eyvallah kardeşim Sıkıştırıyor gibi görünmek istemem ama diğer sitenin linki neden yasak? Dün oraya buranın linkini bıraktım, normalde tersi de yapılabilmeli...https://www.altcoinstalks.com/index.php?topic=3171.0https://www.altcoinstalks.com/index.php?topic=137706.0forum kurallarının olduğu konuda ya da özellikle belirtilen spam ileti konusunda flood ile alakalı herhangi bir şey belirtilmemiş.konu dışında bulunan "wolwoo's page" ve "what are u listening right NOW" gibi imza amacı dışındaki konulara 24 saat kuralı ile arka arkaya gelen mesajlar atabilirsin üstad. admin'in btt linklerini neden yasakladığını bilmiyorum
Burası güzel ben diger tarafta mesajlaştığım kişilere burayı hep tavsiye ettim ama orda rütbesi yüksek olduğu için burayı pek önemsemediler. Gospodin hariç tabi😉😀
Quote from: hasyurt on June 23, 2020, 10:08:53 AMBurası güzel ben diger tarafta mesajlaştığım kişilere burayı hep tavsiye ettim ama orda rütbesi yüksek olduğu için burayı pek önemsemediler. Gospodin hariç tabi😉😀Ben oraya gidiyorum..Benim gittiğm yerden millet buraya geliyor Acaba ne yapsam .. Orda fazla post atamıyorum.Rütbe atlamaya bakıyorum şimdilik orda ama burda içimden geldiği yazmak beni rahatlatıyor.
Quote from: Oxumare on June 24, 2020, 12:33:12 PMQuote from: hasyurt on June 23, 2020, 10:08:53 AMBurası güzel ben diger tarafta mesajlaştığım kişilere burayı hep tavsiye ettim ama orda rütbesi yüksek olduğu için burayı pek önemsemediler. Gospodin hariç tabi😉😀Ben oraya gidiyorum..Benim gittiğm yerden millet buraya geliyor Acaba ne yapsam .. Orda fazla post atamıyorum.Rütbe atlamaya bakıyorum şimdilik orda ama burda içimden geldiği yazmak beni rahatlatıyor.Burası guzel. Diger tarafı global de ki pic kuruları parsellemiş. Chipmixer gibi belli başlı ballı imzalar ellerinde. Özellikle btc ödemeli imzalarda olanları iyice inceliyor ve açık bulmaya çalışıyorlar. Merit source icin başvuru yapan her kim varsa sen multisin bilmeme ne gibi bok atıyorlar. İyice inceleyen çıksa ibnelerin tonla multisi cikar.
Quote from: hasyurt on June 24, 2020, 03:09:57 PMQuote from: Oxumare on June 24, 2020, 12:33:12 PMQuote from: hasyurt on June 23, 2020, 10:08:53 AMBurası güzel ben diger tarafta mesajlaştığım kişilere burayı hep tavsiye ettim ama orda rütbesi yüksek olduğu için burayı pek önemsemediler. Gospodin hariç tabi😉😀Ben oraya gidiyorum..Benim gittiğm yerden millet buraya geliyor Acaba ne yapsam .. Orda fazla post atamıyorum.Rütbe atlamaya bakıyorum şimdilik orda ama burda içimden geldiği yazmak beni rahatlatıyor.Burası guzel. Diger tarafı global de ki pic kuruları parsellemiş. Chipmixer gibi belli başlı ballı imzalar ellerinde. Özellikle btc ödemeli imzalarda olanları iyice inceliyor ve açık bulmaya çalışıyorlar. Merit source icin başvuru yapan her kim varsa sen multisin bilmeme ne gibi bok atıyorlar. İyice inceleyen çıksa ibnelerin tonla multisi cikar.Multileri çıkmaz biz daha nefes almayı bilmiyorken muhtemelen multi yapıyorlardı. Oyunun bütün kurallarını biliyorlar şu anda ve bu yüzden yakalanma ihtimalleri yok.
Quote from: hebelubes on June 25, 2020, 12:30:50 AMQuote from: hasyurt on June 24, 2020, 03:09:57 PMQuote from: Oxumare on June 24, 2020, 12:33:12 PMQuote from: hasyurt on June 23, 2020, 10:08:53 AMBurası güzel ben diger tarafta mesajlaştığım kişilere burayı hep tavsiye ettim ama orda rütbesi yüksek olduğu için burayı pek önemsemediler. Gospodin hariç tabi😉😀Ben oraya gidiyorum..Benim gittiğm yerden millet buraya geliyor Acaba ne yapsam .. Orda fazla post atamıyorum.Rütbe atlamaya bakıyorum şimdilik orda ama burda içimden geldiği yazmak beni rahatlatıyor.Burası guzel. Diger tarafı global de ki pic kuruları parsellemiş. Chipmixer gibi belli başlı ballı imzalar ellerinde. Özellikle btc ödemeli imzalarda olanları iyice inceliyor ve açık bulmaya çalışıyorlar. Merit source icin başvuru yapan her kim varsa sen multisin bilmeme ne gibi bok atıyorlar. İyice inceleyen çıksa ibnelerin tonla multisi cikar.Multileri çıkmaz biz daha nefes almayı bilmiyorken muhtemelen multi yapıyorlardı. Oyunun bütün kurallarını biliyorlar şu anda ve bu yüzden yakalanma ihtimalleri yok.Oda doğru. Bütün kuralları biliyorlardır. Her yeri parsellemisler. Adamlar forumun maaşlı aylık çalışan elemanlari gibi. Meta da öyle şeylere merit veriyorlar ki. Zart merit zurt merit. Bir tek bizim gibi local bölümler de merit kıtlığı var
Yabancı dil gerçekten olması gereken şart olan birşey ama diğer tarafta yabancı dille de iş dönmüyordu mesela wolwoo abimiz yabancıca konuşmasına rağmen pek imzalara alınmıyordu hatta negatif Trust bile yedi sırf nefretten biraz kuyruk acıları var. Hintliler dünyayı uzun süre yönetmedi ama bizim geçmişimizde her ülkeye koymuşluğumuz olduğu İçin içlerinden çıkmamış hala torunlarında bile var o hırs