Everything about Points and token distribution Everything about Ranks and Ranking>> Teleport your account from Bitcointalk Latest news: Community Awards Winners
olamayız aq fakir geldik fakir gidecez 4 yılda iki defa battım! zaten hayatta hemen her şey iki defa başıma gelir. Misal son 2 ayda iki defa üşüttüm hasta oldum iki tane foruma üye oldum evde-işte-okulda bu tür ikilemeleri çok yaşarım. yazsam neler var neler daha...
zenginlik bakış açısı ile ilgidir, zira evine 1 dilim yaş pasta götürebilen kişi kendisini zengin görebiliyorken; ev,araba, kenarda 3-5 de nakiti olan bazı tanıdıklarım biz fakiriz diyor
Gerektiğinde risk alarak ve iyi olduğunuz iş üzerinde gerçek anlamda odaklanarak mümkün diye düşünüyorum. Zengin olamamamın tek sebebini bu olarak gösterebilirim ben. Her konuda birazcık bir şeyler var ama hiç bir konuya tamamen hakim ya da uzmanı değilim Bu oynadığım oyunda bile böyle maalesef.
Quote from: Nboramir on September 03, 2020, 01:01:06 PMGerektiğinde risk alarak ve iyi olduğunuz iş üzerinde gerçek anlamda odaklanarak mümkün diye düşünüyorum. Zengin olamamamın tek sebebini bu olarak gösterebilirim ben. Her konuda birazcık bir şeyler var ama hiç bir konuya tamamen hakim ya da uzmanı değilim Bu oynadığım oyunda bile böyle maalesef.Kardeşim bu biraz da kısmet meselesi. Duymuşsunuzdur sultan Mahmut zamanında bir hikaye var. Hatta ata sözü haline gelmiş, veremeyince Mâbud neylesin Sultan Mahmud
Quote from: stalker on September 03, 2020, 10:46:11 PMQuote from: Nboramir on September 03, 2020, 01:01:06 PMGerektiğinde risk alarak ve iyi olduğunuz iş üzerinde gerçek anlamda odaklanarak mümkün diye düşünüyorum. Zengin olamamamın tek sebebini bu olarak gösterebilirim ben. Her konuda birazcık bir şeyler var ama hiç bir konuya tamamen hakim ya da uzmanı değilim Bu oynadığım oyunda bile böyle maalesef.Kardeşim bu biraz da kısmet meselesi. Duymuşsunuzdur sultan Mahmut zamanında bir hikaye var. Hatta ata sözü haline gelmiş, veremeyince Mâbud neylesin Sultan MahmudDuymadım ama kısmet meselesi diye diye bu hale geldik ülkecek. Kimse herhangi bir konuda uzmanlaşmaya uğraşmadı. Atadan-dededen kalan yoksa sanki bir şey olamazmış gibi umutsuz yaşatıldık yıllarca. Zenginlik kötü bir şeymiş gibi algı yönetimi yapan televizyonlar ve aza kanaat etmeyen çoğu bulamaz diyen nesil değişmeden ne kişisel ne de ülkecek zenginlik mümkün görünmüyor.
Quote from: Nboramir on September 04, 2020, 08:41:02 AMQuote from: stalker on September 03, 2020, 10:46:11 PMQuote from: Nboramir on September 03, 2020, 01:01:06 PMGerektiğinde risk alarak ve iyi olduğunuz iş üzerinde gerçek anlamda odaklanarak mümkün diye düşünüyorum. Zengin olamamamın tek sebebini bu olarak gösterebilirim ben. Her konuda birazcık bir şeyler var ama hiç bir konuya tamamen hakim ya da uzmanı değilim Bu oynadığım oyunda bile böyle maalesef.Kardeşim bu biraz da kısmet meselesi. Duymuşsunuzdur sultan Mahmut zamanında bir hikaye var. Hatta ata sözü haline gelmiş, veremeyince Mâbud neylesin Sultan MahmudDuymadım ama kısmet meselesi diye diye bu hale geldik ülkecek. Kimse herhangi bir konuda uzmanlaşmaya uğraşmadı. Atadan-dededen kalan yoksa sanki bir şey olamazmış gibi umutsuz yaşatıldık yıllarca. Zenginlik kötü bir şeymiş gibi algı yönetimi yapan televizyonlar ve aza kanaat etmeyen çoğu bulamaz diyen nesil değişmeden ne kişisel ne de ülkecek zenginlik mümkün görünmüyor.O konuda haklısın, tabii ki çalışmak gayet etmek gerek. Ama bazen bu şans denilen şey kapıyı kırmadan da olmuyor. 😀
Dianın bountysine girip eldekileri satmayıp bir dianın 100 dolar olmasını bekleyerek bence gayette Zengin sayılabilecek miktarda paralara sahip olunabilir