Everything about Points and token distribution Everything about Ranks and Ranking>> Teleport your account from Bitcointalk Latest news: Community Awards Winners
Dianın bountysine girip eldekileri satmayıp bir dianın 100 dolar olmasını bekleyerek bence gayette Zengin sayılabilecek miktarda paralara sahip olunabilir
Quote from: Xx on September 04, 2020, 11:59:40 AMDianın bountysine girip eldekileri satmayıp bir dianın 100 dolar olmasını bekleyerek bence gayette Zengin sayılabilecek miktarda paralara sahip olunabilir Yanlış bilmiyorsam 3 parça halinde gönderecekler. Miktar kişinin rütbesine göre değişir
Quote from: stalker on September 04, 2020, 02:27:41 PMQuote from: Xx on September 04, 2020, 11:59:40 AMDianın bountysine girip eldekileri satmayıp bir dianın 100 dolar olmasını bekleyerek bence gayette Zengin sayılabilecek miktarda paralara sahip olunabilir Yanlış bilmiyorsam 3 parça halinde gönderecekler. Miktar kişinin rütbesine göre değişirOnu biliyorum da dedim acaba miktar olarak yüksek miktarlar mı ki millet bu kadar heyecanlandı.
Quote from: Nboramir on September 04, 2020, 02:42:24 PMQuote from: stalker on September 04, 2020, 02:27:41 PMQuote from: Xx on September 04, 2020, 11:59:40 AMDianın bountysine girip eldekileri satmayıp bir dianın 100 dolar olmasını bekleyerek bence gayette Zengin sayılabilecek miktarda paralara sahip olunabilir Yanlış bilmiyorsam 3 parça halinde gönderecekler. Miktar kişinin rütbesine göre değişirOnu biliyorum da dedim acaba miktar olarak yüksek miktarlar mı ki millet bu kadar heyecanlandı.800 adet falan geliyor en fazla sanırım rütbesine göre, bir de diğer taraftaki imzaya girdiyse 1600 adet... Şu an 3$ civarında fena para sayılmaz, hele bir de artarsa yeme de yanında yat! Mesela 10 dolara satsa 16k, sadece buradan kazandığı 8k$. Bana 287 adet görünüyor rütbem düşüktü, o bile iyi para
Bounty managera sağlam diyor arkadaşlar, sözünde duran biriymiş. İnşallah herkes zamanında alır, bu arada dia da pump yer. Bunu okuyan arkadaşlar da forumda yerini alır, böylelikle herkes kazanır.
Quote from: wolwoo on September 04, 2020, 02:58:55 PMBounty managera sağlam diyor arkadaşlar, sözünde duran biriymiş. İnşallah herkes zamanında alır, bu arada dia da pump yer. Bunu okuyan arkadaşlar da forumda yerini alır, böylelikle herkes kazanır. REZ alalım hayaller vs hayatlar gelecek buraya Hem tüm ödemeler hem de PUMP biraz fazla oldu
Quote from: Nboramir on September 04, 2020, 03:11:11 PMQuote from: wolwoo on September 04, 2020, 02:58:55 PMBounty managera sağlam diyor arkadaşlar, sözünde duran biriymiş. İnşallah herkes zamanında alır, bu arada dia da pump yer. Bunu okuyan arkadaşlar da forumda yerini alır, böylelikle herkes kazanır. REZ alalım hayaller vs hayatlar gelecek buraya Hem tüm ödemeler hem de PUMP biraz fazla oldu Olmaz diye bir şey yok, dia Circulating supply az, 10m civarında yanlış hatırlamıyorsam. 10X10 100m dolar marketcap, yfi falan nerdeyse bunun 10 katı...
Quote from: wolwoo on September 04, 2020, 02:58:55 PMBounty managera sağlam diyor arkadaşlar, sözünde duran biriymiş. İnşallah herkes zamanında alır, bu arada dia da pump yer. Bunu okuyan arkadaşlar da forumda yerini alır, böylelikle herkes kazanır.Şimdiye kadar hep dediğini yaptı. Mesela ctsi binance de listelendi ve yine kazanılan ödüller 3 parçada geldi. Tabi ctsi , dia gibi cok değerli değildi. Dia şimdi 3-4 dolar civarı. Ayin 18 ine 2 hafta var o zaman belli olur her şey. Herhalde bi aksilik çıkmaz.
çalışarak, borsayla olmuyo...benim aile eskiden çok zengindi... sora dedem tüm parayı bitirince para zor kaldı... dedemde parayı kötü yollardan kazanmış...
Ak sakallı dede gelirde verirse altın dolu ya da Euro dolu ya da içi BTC dolu ledger Nano s ancak o zaman zengin olunur. Yoksa bu devirde çok çok zor