Everything about Points and token distribution Everything about Ranks and Ranking>> Teleport your account from Bitcointalk Latest news: Community Awards Winners
Quote from: ustcoin on September 06, 2020, 10:51:08 AMAk sakallı dede gelirde verirse altın dolu ya da Euro dolu ya da içi BTC dolu ledger Nano s ancak o zaman zengin olunur. Yoksa bu devirde çok çok zorböyle bir deneyimi olan çok yakın bir tanıdığım var, ister inanın ister inanmayın. Her gün bir süreliğine devam etmiş ancak paranın kaynağı sorulunca mecbur kalıp açıklamış olayın kahramanı, bir daha da görülmemiş Aksakallı dede!
Ak sakallı dede gelirde verirse altın dolu ya da Euro dolu ya da içi BTC dolu ledger Nano s ancak o zaman zengin olunur. Yoksa bu devirde çok çok zor
Quote from: wolwoo on September 06, 2020, 09:51:43 PMQuote from: ustcoin on September 06, 2020, 10:51:08 AMAk sakallı dede gelirde verirse altın dolu ya da Euro dolu ya da içi BTC dolu ledger Nano s ancak o zaman zengin olunur. Yoksa bu devirde çok çok zorböyle bir deneyimi olan çok yakın bir tanıdığım var, ister inanın ister inanmayın. Her gün bir süreliğine devam etmiş ancak paranın kaynağı sorulunca mecbur kalıp açıklamış olayın kahramanı, bir daha da görülmemiş Aksakallı dede! Hocam tarihte böyle şeyleri bende duydum. Nereden geldiğini söylediğin an bitiyor ama ben hayatta söylemem. Şurası bir gerçek ki yaptığımı işi hemen bırakırım. Özel sektör adamı akıp bırakıyor.
İlahi Nobramir kardeş, ne değişik fantezilerin var öyle 😀Ama aynı şeyleri ben de düşünmedim değil. Yeri geliyor, adama senin de , işinin de taaa .... demek geliyor insanın içinden
Quote from: stalker on September 07, 2020, 11:17:39 AMİlahi Nobramir kardeş, ne değişik fantezilerin var öyle 😀Ama aynı şeyleri ben de düşünmedim değil. Yeri geliyor, adama senin de , işinin de taaa .... demek geliyor insanın içindenBenim en çok aklıma gelen; masaya ayakları uzatıp idarecinin karşısında horul horul uyumak. Şerefsiz kudursun
Quote from: Nboramir on September 07, 2020, 11:33:38 AMQuote from: stalker on September 07, 2020, 11:17:39 AMİlahi Nobramir kardeş, ne değişik fantezilerin var öyle 😀Ama aynı şeyleri ben de düşünmedim değil. Yeri geliyor, adama senin de , işinin de taaa .... demek geliyor insanın içindenBenim en çok aklıma gelen; masaya ayakları uzatıp idarecinin karşısında horul horul uyumak. Şerefsiz kudursun 😀😁😂 Sen böyle yazınca, rahmetli Kemal Sunal'ın korkusuz korkak filminden bir kare geldi gözümün önüne.
Quote from: ustcoin on September 06, 2020, 10:44:47 PMQuote from: wolwoo on September 06, 2020, 09:51:43 PMQuote from: ustcoin on September 06, 2020, 10:51:08 AMAk sakallı dede gelirde verirse altın dolu ya da Euro dolu ya da içi BTC dolu ledger Nano s ancak o zaman zengin olunur. Yoksa bu devirde çok çok zorböyle bir deneyimi olan çok yakın bir tanıdığım var, ister inanın ister inanmayın. Her gün bir süreliğine devam etmiş ancak paranın kaynağı sorulunca mecbur kalıp açıklamış olayın kahramanı, bir daha da görülmemiş Aksakallı dede! Hocam tarihte böyle şeyleri bende duydum. Nereden geldiğini söylediğin an bitiyor ama ben hayatta söylemem. Şurası bir gerçek ki yaptığımı işi hemen bırakırım. Özel sektör adamı akıp bırakıyor.Hocam yaptığın iş bırakılır mı hiç. Asıl o zaman başlıyor eğlencesi. Korkacak hiç bir şeyin kalmamış yöneticilere eyvallahın yok. Düşünsene o iş yerinde ne kadar eğlenebileceğini cebinde paran varken
Rabbim serveti istediğine, ilmi ise isteyene verirmiş. Ne kadar kendimizi yirtsak ta Allah vermedikçe mümkün değil zengin olunmaz. Bir de zenginlik öznel bir kavram kime göre neye göre.
Zenginlik ne ki dostlar zenginlik maddi olarak rahatlatır ama sizleri hırslı ve gözü doymaz bir insan yapar bkz bezos bill gates ve diğerleri Ama ben de öyle olmak istiyorum be birazda bizim gözümüz doymasın
Quote from: Xx on October 29, 2020, 11:17:53 PMZenginlik ne ki dostlar zenginlik maddi olarak rahatlatır ama sizleri hırslı ve gözü doymaz bir insan yapar bkz bezos bill gates ve diğerleri Ama ben de öyle olmak istiyorum be birazda bizim gözümüz doymasın Aza tama etmek lazım. Crypto belki çoğu insana güzel hayaller kuruduruyor belki ama öyle bir coin gelecek ki tıpkı lend gibi 30 dan yakalayıp 7000de satacaksin ki köşeyi donesin yoksa crylto da köşeyi dönmek çok zor
Quote from: ustcoin on October 29, 2020, 11:32:22 PMQuote from: Xx on October 29, 2020, 11:17:53 PMZenginlik ne ki dostlar zenginlik maddi olarak rahatlatır ama sizleri hırslı ve gözü doymaz bir insan yapar bkz bezos bill gates ve diğerleri Ama ben de öyle olmak istiyorum be birazda bizim gözümüz doymasın Aza tama etmek lazım. Crypto belki çoğu insana güzel hayaller kuruduruyor belki ama öyle bir coin gelecek ki tıpkı lend gibi 30 dan yakalayıp 7000de satacaksin ki köşeyi donesin yoksa crylto da köşeyi dönmek çok zorLendde ne artmış be 30 Satoshiden 7000 lere inanılmaz bir yükseliş yaşanmış zengin bunu yapan 30 milyarlık alsa 7 trilyon parası olacak