Everything about Points and token distribution Everything about Ranks and Ranking>> Teleport your account from Bitcointalk Latest news: May the 4th be with you
Düşer bu aga :oYTD
Quote from: wolwoo on June 25, 2020, 09:45:37 PMDüşer bu aga YTDtaş düşebilir ayı çıkabilir, her an her şey olabilir hocam piyasada bir defi rüzgarı var ama bu rüzgar defi kullanımından daha çok platformların tokenlerinin hype etkisine dönüşmüş durumda bulunuyor. compound aynı zamanda coinbase'de listeli olduğu için diğerlerinden biraz daha iyi bir platform olabilir.
Düşer bu aga YTD
Bu coin neden bu kadar pahalı? İlk çıkış fiyatı bile pahalı galiba çünkü ucuz bir şey olsa ve yukarı doğru gitmiş olsa mutlaka dikkat çekerdi. Ben adını daha yeni duydum.ne iş yapoyorda bu kadar pahalı bir fiyatı var. Ethereumdan pahalı şuan için.
Compound anlayamadığım bir coin oldu, incelemedim de doğru düzgün ama garip bir destek gördü. Bu seviyelerde kalıcı olmayacağını düşünüyorum. Benim için birinci derecede tehlikeli.
Şöyle bir sağlam projenin reklamı olsa da yapsak kazansak hatırlıyorum x zamanda bir altcoinden jr üyelikle 400 dolar kazanmıştım şimdi 40 verseler şükredecek hale geldik