Everything about Points and token distribution Everything about Ranks and Ranking>> Teleport your account from Bitcointalk Latest news: Community Awards Winners
Uzun bir aradan sonra DIA ile Bounty işlerine geri dönmüş oldum. Bounty Manager'in projeleri ile her anlamda ilgilenmesi, yanlış yapılan işlemlerde gidip hesap sorabilmemiz gibi konular Bubbalex'i yakinen takip etmemize sebep oluyor.
@trendcoin hocam bana da haber verdi ben de girebildim. Rapor şartı da yok gördüğüm kadarıyla bu foruma da imza ayrılması iyi olmuş ya. BTT'de rütbem düşük.
Quote from: waybesuricata on July 08, 2020, 10:16:21 PM@trendcoin hocam bana da haber verdi ben de girebildim. Rapor şartı da yok gördüğüm kadarıyla bu foruma da imza ayrılması iyi olmuş ya. BTT'de rütbem düşük.Hocam imzanı düzenle..Swapzilla yi silmeden DIA eklemişsin. Senin için problem olabilir.Raporlam şartı yok ama karekter sayısına dikkat eden bir yönetici,işini hakkıyla yapıyor. Eskiden burası için 15 post derdi ama bu sefer BTT ile aynı tutmuş post sayısını. Günde en az 2 mesaj bu sorunu ortadan kaldırır.
DIA Bounty yöneticisi spreadsheet'e girmiş stakeleri. Anladığım kadarıyla ilgili bir bounty yöneticisi. Zaten burada daha önce bountylerine katılan arkadaşlarda ısrarla iyi bir yönetici olduğunu ifade ediyorlardı. Tekrar teşekkür ederim öneren arkadaşa.
spreadsheet burada hocam: tıklaform doldururken cüzdan adresi verdik mi inanın hiç hatırlamıyorum. başka bir başlıkta @trendcoin'in adının listede olmadığı yazıyordu ama leg. kısmında adı mevcut.