Everything about Points and token distribution Everything about Ranks and Ranking>> Teleport your account from Bitcointalk Latest news: Community Awards Winners
Quote from: Resulbil on August 14, 2020, 03:01:11 PMQuote from: Xx on August 14, 2020, 02:51:30 PMEğer tokenler kilitliyse ciddi manada düşüş Yaşar herkes satar ilk gelişte ellerindeki dialarıAyın 18 de açılacak kilitler projenin imtihan günü olacak o gün ama proje ciddi bir hype yakaladı satışı bekliyor herkes satıştan sonra ciddi bir yükseliş gelebilir yakından takip ediyorum. Bounty katılmasaydım alacaktım iyi bir yerdenHocam alım için Telegram kanallarına felan da sormuştun galiba sen. DIA projesini sana emanet ediyoruz. Gelişmeleri, fiyatları, bounty dağıtımları , borsa listelemeleri gibi haberleri senden alalım. Bizde arada gözden kaçan olursa buraya yazalım. Herkes faydalanmış olsun.
Quote from: Xx on August 14, 2020, 02:51:30 PMEğer tokenler kilitliyse ciddi manada düşüş Yaşar herkes satar ilk gelişte ellerindeki dialarıAyın 18 de açılacak kilitler projenin imtihan günü olacak o gün ama proje ciddi bir hype yakaladı satışı bekliyor herkes satıştan sonra ciddi bir yükseliş gelebilir yakından takip ediyorum. Bounty katılmasaydım alacaktım iyi bir yerden
Eğer tokenler kilitliyse ciddi manada düşüş Yaşar herkes satar ilk gelişte ellerindeki diaları
yazılanlardan doğru mu anladım acaba? 10 milyon adet token 0,6 dolardan mı satılmış. şayet doğruysa adamlar şu an bile kafadan x4 yaptılar. proje artacağa benziyor ama bu fiyattan alan birisi olsam kilitlerin ilk açıldığı anda elimdekilerin bir kısmını satardım. bence en az 5-6 milyon tokeni okuturlar.
herkesin tahmini gireceği borsanın kucoin olduğu yönünde, beklenti de bu yönde ama bir ters köşe durumu da olabilir, bir bakmışsın binance gelivermiş, olur mu olur.
Yarın resmi borsa listelemesi olacak beklenti kucoin yönünde şayet burdan Binancede gelebilir şuan da projenin rölanti almasınım sebebi satışın bitmemesi ve kilitli token açılması 2 3 ay dikkat edin sırada ki link bu proje olabilir
Bakalım hangi borsa olacak, dediğiniz gibi yarın belli oluyor şu anda fiyatında artış söz konusu yüzde 16 civarında artmış fiyatı. 2.94 dolar civarında coinmarketcap verilerine göre. Büyük köklü bir borsa olursa fiyatını korur belki.