Everything about Points and token distribution Everything about Ranks and Ranking>> Teleport your account from Bitcointalk Latest news: Community Awards Winners
DIA OKEx Borsası ile de anlaşma sağlamış. Bugün hatta listelenecekmiş, tweet attılar biraz önce. Bir çok borsada listelenme ayarlamışlar gerçekten çoğu da büyük borsalar. Bakalım fiyata nasıl etki edecek şu anda 2.99 dolar civarında.
Öncelikle bu forumu keşfedip zamanında yer tutan arkadaşları tebrik ediyorum Eğer DIA token'ın bountysine katılıp 1000-2000 token elinize geçtiyse gerçekten Bitcointalk'u geçmiş oldunuz marketing konusunda.
Okexi yukarıda ki postlari okuyunca gördüm. Bunlar da defini ethereumu gibi olmasınlar. Bu kadar hızlı borsalara giriyorlar beni de ister istemez ürkütüyor. 500 Dia ödülüm var ama bunlar bu kadar borsaya girer ve ciddi değer kazanırsa bize gönderirler mi vaat ettikleri ödülleri.
Quote from: ustcoin on August 18, 2020, 04:28:10 PMOkexi yukarıda ki postlari okuyunca gördüm. Bunlar da defini ethereumu gibi olmasınlar. Bu kadar hızlı borsalara giriyorlar beni de ister istemez ürkütüyor. 500 Dia ödülüm var ama bunlar bu kadar borsaya girer ve ciddi değer kazanırsa bize gönderirler mi vaat ettikleri ödülleri.Beni de endişelendiren mesele bu zaten. Çünkü diğer yerde deger kazanan bir sürü bounty de kelek geldi. Ya verecekleri ödül miktarını düşürdüler ya da ödülün üstüne yattılar. Keske şuan fiyatı uçup gitmese de bize ödüller dağıtıldıktan sonra yavaş yavaş ciksa iyi olacak ama elimizden de birşey gelmiyor maalesef. Bubbalex ödül miktarı için sorun yok dağıtılacak dedi ama ne kadar guvenebiliriz ki
Quote from: hasyurt on August 18, 2020, 04:59:08 PMQuote from: ustcoin on August 18, 2020, 04:28:10 PMOkexi yukarıda ki postlari okuyunca gördüm. Bunlar da defini ethereumu gibi olmasınlar. Bu kadar hızlı borsalara giriyorlar beni de ister istemez ürkütüyor. 500 Dia ödülüm var ama bunlar bu kadar borsaya girer ve ciddi değer kazanırsa bize gönderirler mi vaat ettikleri ödülleri.Beni de endişelendiren mesele bu zaten. Çünkü diğer yerde deger kazanan bir sürü bounty de kelek geldi. Ya verecekleri ödül miktarını düşürdüler ya da ödülün üstüne yattılar. Keske şuan fiyatı uçup gitmese de bize ödüller dağıtıldıktan sonra yavaş yavaş ciksa iyi olacak ama elimizden de birşey gelmiyor maalesef. Bubbalex ödül miktarı için sorun yok dağıtılacak dedi ama ne kadar guvenebiliriz kiHocam benim de endişelerim çok fazla, daha önce yaşadığımız tecrübelerden dolayı ama edindiğim izlenim bir sorun yaşamayacağımız yönünde, ekip çok güven veriyor (nazar değmesin) ve şu an piyasadaki hazmi çok fazla , yani bountyden dağıtılan 100bin coinle fiyatı da etkilenecek gibi değil, zaten onu da 3 parçada verecekler, ben olumlu düşünüyorum artık.
Bugün de şöyle bir duyuru girdiler, "Elrond'daki DeFi ve CeFi Ürünlerinin DIA Oracles aracılığıyla Zincir Dışı ve Çapraz Zincir Verilerine Erişeceğini duyurdular". Bu duyurunun etkisi mi bilmiyorum fiyatı arttı biraz şu anda 3.93 dolar civarında.
Quote from: waybesuricata on August 20, 2020, 07:09:13 PMBugün de şöyle bir duyuru girdiler, "Elrond'daki DeFi ve CeFi Ürünlerinin DIA Oracles aracılığıyla Zincir Dışı ve Çapraz Zincir Verilerine Erişeceğini duyurdular". Bu duyurunun etkisi mi bilmiyorum fiyatı arttı biraz şu anda 3.93 dolar civarında.Olay o kadar yeni ki anlamak çok kolay olmuyor anladığım kadarıyla diğer ağlar üzerine de bir şekilde ulaşılması sağlanacak bir nevi ağlar arası iletişim / etkileşim kazanımı gibi.