Everything about Points and token distribution Everything about Ranks and Ranking>> Teleport your account from Bitcointalk Latest news: Community Awards Winners
Piyasa herşeyi etkiledi doğrudur ama daha piyasaya çıkacak supply arttırılmasına sebep olacak dialar var ve supply ne kadar artarsa fiyat o kadar düşer bu su götürmez bir gerçek inşallah düşmez fiyatı
2,7-3,2 dolar arasında gidip geliyor. büyük ihtimalle ilk partiden sonra gelenler bize ulaştığı vakit fiyatı daha da düşmüş olacak. ulan şöyle 15-20 dolar olup gelse ya bize fena mı olurdu:)
buda defimi...fazla yazılmış ama fiyat hep aynı düzeyde... bu kadar popiler olmasının nedeni ne...
Quote from: gospodin on August 29, 2020, 09:38:10 AM2,7-3,2 dolar arasında gidip geliyor. büyük ihtimalle ilk partiden sonra gelenler bize ulaştığı vakit fiyatı daha da düşmüş olacak. ulan şöyle 15-20 dolar olup gelse ya bize fena mı olurdu:) hocam bence bize geldikten sonra o seviyelere gelse daha iyi olur, çok dikkat çekmesini istemiyorum ben, dağıtmazlar falan diye korkuyorum, belki de anlamsız korku ama ne bileyim işte. Ayrıca bounty dağıtıldığında fiyatın etkileneceğini sanmıyorum, ilk aşamada 33000 token dağıtılacak o da 100k dolar falan yapar, hacimi çok etkilemez yani hepsi satılsa bile ki herkesin satacağını da düşünmüyorum.