Everything about Points and token distribution Everything about Ranks and Ranking>> Teleport your account from Bitcointalk Latest news: Community Awards Winners
Yarın Usdt pair açılacak, yarına kadar düşse alttan alım fırsatı doğar. Usdt açılınca şahlanabilir. Ytd
Quote from: wolwoo on September 03, 2020, 12:41:42 PMYarın Usdt pair açılacak, yarına kadar düşse alttan alım fırsatı doğar. Usdt açılınca şahlanabilir. YtdAbi BTC şelale oldu. Moral motivasyon kalmadı bende. Biraz daha düşmeye devam ederse defi ile başlayan tatli boğa kendisini ayıya çevirmiş olacak. Sence ne olur bu short long olayı mı bu? Neden bu kadar salıyor. Tutunamiyor resmen.
Bence yükseliş devam eder. Ytd
QuoteBence yükseliş devam eder. Ytdabboooo volvito reyis sinyali vermiş. tüm cüzdanları boşaltmak gerekiyor desenize:))dia da mevcut dalgalanmadan nasibini aldı. düşüyor da düşüyor. %16 değerinde düşüş var dolar bazında. şu an fiyatı 3,35 dolar. hey yavrum be. binance borsasına boktan dönemde girdi.
Son zamanların en popüler bountysi oldu dia ama fiyatı sağlam düştü bugün toparlar inşallah bir an önde kendini
Bişi dicem ama kızmayın sanki o paraları bize yedirmezler gibi hissediyorum. Ya fiyat düşecek ya dağıtım ertelenecek falan 😂.. İnşallah dediğim olmaz, bi kere beni bu imzaya sokmuycaktınız, değil mi @gospodin 😉