Everything about Points and token distribution Everything about Ranks and Ranking>> Teleport your account from Bitcointalk Latest news: Community Awards Winners
Dia bu aralar sabit ilerliyor çok fazla çıkmıyor yukarıya. 2.26 usd civarıda bulunuyor şu anda. Bakalım bounty dağıtım döneminde fiyatı ne olacak.
bugün çıktı indi...alsat güzel yapıyomusunuz bu coinle...
Quote from: fırtınaobüsü on September 13, 2020, 08:46:04 PMbugün çıktı indi...alsat güzel yapıyomusunuz bu coinle...Arkadaşım al sat yapıyor. Ben hiç denemedim. Heyecanla cuma gününü bekliyorum.İlk bounty ödülümü alacağım. Geleni hemen satmayı düşünmüyorum.
Quote from: ustcoin on September 13, 2020, 08:57:22 PMQuote from: fırtınaobüsü on September 13, 2020, 08:46:04 PMbugün çıktı indi...alsat güzel yapıyomusunuz bu coinle...Arkadaşım al sat yapıyor. Ben hiç denemedim. Heyecanla cuma gününü bekliyorum.İlk bounty ödülümü alacağım. Geleni hemen satmayı düşünmüyorum.Çarşamba günü büyük bir haber gelecekmiş umarım 3 dolar bandını geçer de bizde daha iyi bir fiyata satabiliriz gelecek tokenleri
@Resulbil ne haberi gelecekmiş hocam çarşamba bununla ilgili bir bilgi var mı ben göremedim, yeni bir borsa mı acaba yoksa bir ortaklık anlaşması filan mı?