Everything about Points and token distribution Everything about Ranks and Ranking>> Teleport your account from Bitcointalk Latest news: Community Awards Winners
Bu sefer cuma gününü iple çekiyorum artık. Daha önce 18 eylülü iple çektim hava aldım. İnşallah kucoin olayını bahane edip dağıtımı ertelemezler
Quote from: ustcoin on September 29, 2020, 11:15:04 PMBu sefer cuma gününü iple çekiyorum artık. Daha önce 18 eylülü iple çektim hava aldım. İnşallah kucoin olayını bahane edip dağıtımı ertelemezlerZaten vermeye çok gönülleri yok gibiydi bir de kucoin felaketini yaşadılar diye yan çizebilirler gerçekten.
Artık alın şu ödülleri da ben bile sabırsızlandım alıp harcamanızı bekliyorum
Quote from: Xx on September 30, 2020, 01:51:10 AMArtık alın şu ödülleri da ben bile sabırsızlandım alıp harcamanızı bekliyorum verdiler de biz mi almadık hocam:))umarım hepsi geldiği zaman fiyat tavan yapar da beklediğimize değer. şu an için bile bana 700-800 dolar geliyor. inanılmaz güzel bir rakam bana göre.
Bugün bir açıklama vardı, sanırım bir miktar token dağıtacaklarmış bu hack olaylarından dolayı, herhalde bounty'i dağıtma konusunda da sorun çıkartmazlar diye düşünüyorum.