Everything about Points and token distribution Everything about Ranks and Ranking>> Teleport your account from Bitcointalk Latest news: Community Awards Winners
arkadaşlar diğer tarafa da yazdım. orada olmayanlar için belirteyim: ödüller 5 ekimde dağıtılacak ama bunun için bubba'nın telegramda verdiği link üzerinden form doldurmanız gerekiyor. formda bountye kayıt olurken kullandığınız kullanıcı adı ve cüzdan adresi gerekiyor. mail adresini vermiş miydik hatırlamadığım için çöp olan bir mail adresimi verdim. formu doldurduktan sonra mailinie onaylama gelecek. onay da değil de işte mailinize bakın onay verin:)
ilk form yazısını görünce aha kyc de geliyor dedim ama istememişler. bubba da her yerden mesaj atıyor. telegram kanalında herkesi etiketledi, telegramdan özel mesaj attı, şimdi de forumdan yollamış. helal olsun elemana sevdim tipi.
Quote from: gospodin on October 03, 2020, 09:38:00 AMilk form yazısını görünce aha kyc de geliyor dedim ama istememişler. bubba da her yerden mesaj atıyor. telegram kanalında herkesi etiketledi, telegramdan özel mesaj attı, şimdi de forumdan yollamış. helal olsun elemana sevdim tipi.Bana da atmış forumdan mesaj. Ulan bazen diyorum elin Rus'un da ki dürüstlüğe bak. Acaba diyorum biz olsak nasıl olurduk?