Everything about Points and token distribution Everything about Ranks and Ranking>> Teleport your account from Bitcointalk Latest news: Community Awards Winners
Quote from: fırtınaobüsü on October 10, 2020, 08:55:57 PMzarar yazdı...artsada kurtulsam...Artar inşallah hocam. Dün iyi bir çıkış yaptı ama devamı gelmedi. Ekip partnerlik vs yapıyor galiba. Piyasa düzelirse Dia da güzel yerlere gelir
zarar yazdı...artsada kurtulsam...
Quote from: ustcoin on October 10, 2020, 11:12:36 PMQuote from: fırtınaobüsü on October 10, 2020, 08:55:57 PMzarar yazdı...artsada kurtulsam...Artar inşallah hocam. Dün iyi bir çıkış yaptı ama devamı gelmedi. Ekip partnerlik vs yapıyor galiba. Piyasa düzelirse Dia da güzel yerlere gelirbence şu ana kadar yaşadığımız definin ilk dalgasıydı asıl büyük dalga yeni btc ath'si ile gelecek, çok kişi güzel kazanacak defi üzerinden.
Quote from: hebelubes on October 11, 2020, 01:00:09 AMQuote from: ustcoin on October 10, 2020, 11:12:36 PMQuote from: fırtınaobüsü on October 10, 2020, 08:55:57 PMzarar yazdı...artsada kurtulsam...Artar inşallah hocam. Dün iyi bir çıkış yaptı ama devamı gelmedi. Ekip partnerlik vs yapıyor galiba. Piyasa düzelirse Dia da güzel yerlere gelirbence şu ana kadar yaşadığımız definin ilk dalgasıydı asıl büyük dalga yeni btc ath'si ile gelecek, çok kişi güzel kazanacak defi üzerinden.Bounty yaptığımız tonlarca proje var ama çok azı defi projeleri bunların 1 2 tanesi tutsa çok güzel para kazandıracak . Sırada ki sıçrama yapacak olan proje dia olabilir hala değerinin çok altında
evet arkadaşlar son günlerde dia güzel bir sıçrama yakaladı. bounty dağıtımından itibaren %40 gibi güzel bir yükseliş gösterdi. hem airdrop gelene kadar hem de 5 dolar olana kadar ben diaları kötü bir şey olmazsa satmayı planlamıyorum. 10 dolar olsa öperim.
Quote from: gospodin on October 12, 2020, 06:13:07 PMevet arkadaşlar son günlerde dia güzel bir sıçrama yakaladı. bounty dağıtımından itibaren %40 gibi güzel bir yükseliş gösterdi. hem airdrop gelene kadar hem de 5 dolar olana kadar ben diaları kötü bir şey olmazsa satmayı planlamıyorum. 10 dolar olsa öperim.10 dolara kim opmez başkan?😀😀😀Ben 5 dolar olsun bir miktar satarım. Sonrası Allah Kerim