Everything about Points and token distribution Everything about Ranks and Ranking>> Teleport your account from Bitcointalk Latest news: Community Awards Winners
utanmasalar dövecekler. lan vereceğiniz üç kuruş token onun için millete kırk takla attırıyorsunuz:)
İkinci dağıtım DIA tokenlerin gönderimi başlamış arkadaşlar cüzdanlarınızı kontrol edebilirsiniz. Bana biraz önce gelmiş size de gelmiştir ya da gelmez üzeredir tokenler.
Önerir misiniz arkadaşlar?
sanki bounty dağıtımı başlamadan birkaç gün öncesinden fiyat düşüşü yaşıyor bu token. iki seferdir artık denk mi geldi yoksa bilerek ortada bir olay mı var bilmiyorum ama bana böyle geldi.
Quote from: gospodin on October 22, 2020, 07:44:33 PMsanki bounty dağıtımı başlamadan birkaç gün öncesinden fiyat düşüşü yaşıyor bu token. iki seferdir artık denk mi geldi yoksa bilerek ortada bir olay mı var bilmiyorum ama bana böyle geldi.Bounty dağıtımı öncesi bilerek düşürüyor olabilirler. Balinalar böyle yapıyor olabilir. Zaten bounty den gelenleri satan olur diye daha ucuza toplamak için bir taktik olabilir. Bu da demek oluyor ki 18-19 Kasım gibi yine düşüş yaşayabilir.
Quote from: hasyurt on October 22, 2020, 08:55:13 PMQuote from: gospodin on October 22, 2020, 07:44:33 PMsanki bounty dağıtımı başlamadan birkaç gün öncesinden fiyat düşüşü yaşıyor bu token. iki seferdir artık denk mi geldi yoksa bilerek ortada bir olay mı var bilmiyorum ama bana böyle geldi.Bounty dağıtımı öncesi bilerek düşürüyor olabilirler. Balinalar böyle yapıyor olabilir. Zaten bounty den gelenleri satan olur diye daha ucuza toplamak için bir taktik olabilir. Bu da demek oluyor ki 18-19 Kasım gibi yine düşüş yaşayabilir.tamam da hocam bountyden de çok fazla bir şey dağıtılmıyor ki? aylık 20 bin token falan sanırım. 2 seferdir denk geldi sanırım.
DIA biraz önce bir yükseliş yaptı, 1110 satoshi civarını gördü şu anda dolar olarak 1.42 dolar civarında. Bakalım bu seviyelerde kalacak mı yönü ne olacak.