Bounty kampanyasının üçüncü gönderimleri yarın yapılacakmış sanırım arkadaşlar, katılanlara bilgi vereyim dedim buradan cüzdanlarınızı takip edersiniz.
Heyecanla bekliyoruz hocam. Gönderen elemanın parmağı tombul olsa da son partiyi bana gönderirken 168 yerine 8eiki üç kere fazla bassa ne iyi olur😁
İşin şakası son parti gelince ben yine hodla devam. Altboga yaşanmadan Dia ları satmak mantıklı değil
Hayırlı olsun sonuncu partiyide aldık.. Herkesin kesesi dolu olsun. Bu arada son parti bubbalexin elektronik tablosuna uymuyor.. Yaklaşık 6 tane eksik gönderilmiş oldu. DIA takımı ilk ve ikinci parti hangi adedi göndermiş ise son partiyide aynı adetle göndermiş.Aldığımızın yanında birşey değil ..
Bu arada ustcoin hayırlı olsun imzan .Takip et beni 
Hocam belki 6 adet eksik göndermeyi bu üç dağıtım da ki gas ucreti yerine saymışlardır. Helalj hoş olsun. Bu kadarını gönderdiler ya ona da şükür. Bu sefer ki gönderim de cabuk okdu demek ki ilk gönderim tamamen gas ucreti ile alakalı olmalı o zamanlar gas ucreti ether den dolayı cok yüksekti.
Bana gelenleri ben eger ciddi ir artış olmazsa Ocak Şubata kadar tutmayı planlıyorum.
Edit: bana da son gelen miktar 2 eksik gelmiş. Toplam da 800 adet gelecekti 798 gelmiş oldu. Allah bereket versin