Everything about Points and token distribution Everything about Ranks and Ranking>> Teleport your account from Bitcointalk Latest news: May the 4th be with you
20 bin geçilirse ilk dirençe dikkat etmek gerek.Bitcoin
Sanki şuan taşşaklarindayiz oradan kuyruk derken sırtından buyunuzuna kadar gidecek gibi duruyoruz 😁😄İşin şakası şöyle sağlam bir boğa gelse de ağzımızın tadı gelse. HTC için boğanin sırtındayiz ama altvoinler için sanki taşak kısmında gibiyiz😄😁🤔
Herkese selamlar. 2017 sonu gibi bir boğa olacak mı gerçekten belli değil. Yani BTC dominance 70leri aşıp 50lere çakılacak mı bilmek zor gerçekten. Ben belli sayıda temeli olan coine gelecek kısa süreli bir altcoin boğası bekliyorum en azından umuyorum. 4x 5x karlarla çıkabilirsek sevineceğim. Zaten br kısmı BTCnin düşüşüyle erimiş olacak ama olsun.
boğa erken bitti... kısa boğa oldu iyi kazanan var sonradan giren kaybedende çok fazlla olmuştur...bitcon fiyatı 5.000 dolar olcak o zaman almak lazım... geçen düştü çok alamadık şimdi çok düşşün çok alalım nasıı...
Quote from: fallenangel1789 on December 08, 2020, 01:38:46 AMHerkese selamlar. 2017 sonu gibi bir boğa olacak mı gerçekten belli değil. Yani BTC dominance 70leri aşıp 50lere çakılacak mı bilmek zor gerçekten. Ben belli sayıda temeli olan coine gelecek kısa süreli bir altcoin boğası bekliyorum en azından umuyorum. 4x 5x karlarla çıkabilirsek sevineceğim. Zaten br kısmı BTCnin düşüşüyle erimiş olacak ama olsun.Kimse öyle bir boğa beklemiyor.. Akşam aldığının sabah %200 yükselmesi gibi. Ama genel olarak konuşacak olursak dominance 50 altına sarkması ile iyi ataklar göreceğiz. Halen daha 62.5-65 aralığında geziyor. Yukarımı gidecek aşağımı gidecek hiç mi hiç belli değil. Tam 3 yıl geçti..Vaybe. Daha çok beklemeyiz diyelim.
Quote from: Oxumare on December 09, 2020, 01:23:50 PMQuote from: fallenangel1789 on December 08, 2020, 01:38:46 AMHerkese selamlar. 2017 sonu gibi bir boğa olacak mı gerçekten belli değil. Yani BTC dominance 70leri aşıp 50lere çakılacak mı bilmek zor gerçekten. Ben belli sayıda temeli olan coine gelecek kısa süreli bir altcoin boğası bekliyorum en azından umuyorum. 4x 5x karlarla çıkabilirsek sevineceğim. Zaten br kısmı BTCnin düşüşüyle erimiş olacak ama olsun.Kimse öyle bir boğa beklemiyor.. Akşam aldığının sabah %200 yükselmesi gibi. Ama genel olarak konuşacak olursak dominance 50 altına sarkması ile iyi ataklar göreceğiz. Halen daha 62.5-65 aralığında geziyor. Yukarımı gidecek aşağımı gidecek hiç mi hiç belli değil. Tam 3 yıl geçti..Vaybe. Daha çok beklemeyiz diyelim.İnşallah daha çok beklemeyiz ama sanki bu hareketler biraz daha bekletecek gibi. Özellikle binance de işlem yapanlar binancenin kendi çıkarttığı ieo yaptığı tokenlere dikkat etsinler. Mesela unfiyi iyi götürdüler..miktarı da az. Yatırım tavsiyesi vermeyeyim ama sıradaki xvs olabilir. Onu da 1-2 haftaya kadar 50 bin satoshi üstüne aralarsa şaşırmam. Benim ki sadece bir his kendi araştırmanızı yapın. Bir de tomo var. O da bu vakte kadar istenen hareketi yapmadı.