Everything about Points and token distribution Everything about Ranks and Ranking>> Teleport your account from Bitcointalk Latest news: May the 4th be with you
Son bir kaç günün gidişatına bakarsak boğanın boynuzu neremizde sorusu çok daha doğru oluyor . Bazı birimlerin 1 aydan fazla sürede elde ettiği yükselişi 2-3 gün içerisinde yaladı yuttu bitcoin. Yine de altları elden çıkarmak için hala çok erken olduğunu düşünüyorum. Dominance %40 ları görmeden herhangi bir holdumu satmayı düşünmüyorum.
Quote from: hebelubes on July 28, 2020, 10:19:52 PMSon bir kaç günün gidişatına bakarsak boğanın boynuzu neremizde sorusu çok daha doğru oluyor . Bazı birimlerin 1 aydan fazla sürede elde ettiği yükselişi 2-3 gün içerisinde yaladı yuttu bitcoin. Yine de altları elden çıkarmak için hala çok erken olduğunu düşünüyorum. Dominance %40 ları görmeden herhangi bir holdumu satmayı düşünmüyorum.Mantık doğru. Hold olunan tokenler bu aşamada satılmamalı zaten. Biraz daha BTC'nin nasıl davranacağı görmek lazım, BTC yükselişiyle dominance %0.3 artmış. Toplam piyasa değeri 40-50 Milyar dolar artmış. BTC veya ETH hold edenler alt coin ne zaman alacak onu gözlemlemek lazım.Benim yolum uzun , umarım sizlerinki kısa olur.
Quote from: Oxumare on July 29, 2020, 09:36:31 PMQuote from: hebelubes on July 28, 2020, 10:19:52 PMSon bir kaç günün gidişatına bakarsak boğanın boynuzu neremizde sorusu çok daha doğru oluyor . Bazı birimlerin 1 aydan fazla sürede elde ettiği yükselişi 2-3 gün içerisinde yaladı yuttu bitcoin. Yine de altları elden çıkarmak için hala çok erken olduğunu düşünüyorum. Dominance %40 ları görmeden herhangi bir holdumu satmayı düşünmüyorum.Mantık doğru. Hold olunan tokenler bu aşamada satılmamalı zaten. Biraz daha BTC'nin nasıl davranacağı görmek lazım, BTC yükselişiyle dominance %0.3 artmış. Toplam piyasa değeri 40-50 Milyar dolar artmış. BTC veya ETH hold edenler alt coin ne zaman alacak onu gözlemlemek lazım.Benim yolum uzun , umarım sizlerinki kısa olur.Hocam hazır piyasa coşmuş iken cok uzun olmasın sizin yolunuzda. Proje ne olursa olsun amac btc miktarını arttırmak olmalı. Yoksa hiçbir altcoin evladiyelik degil bence.İlk fırsatta saga sola olan borcumu ve hayalimi gerçekleştirmek istiyorum. Btc buralarda durur da altlar tekrar coşarsa. Tabi benim elimde olan altcoin in coşması lazım. O zaman satarım hemen. Btc 20 nin olacak 30 bin olacak diye beklemem kesinlikle.
Quote from: hasyurt on July 30, 2020, 02:07:41 PMQuote from: Oxumare on July 29, 2020, 09:36:31 PMQuote from: hebelubes on July 28, 2020, 10:19:52 PMSon bir kaç günün gidişatına bakarsak boğanın boynuzu neremizde sorusu çok daha doğru oluyor . Bazı birimlerin 1 aydan fazla sürede elde ettiği yükselişi 2-3 gün içerisinde yaladı yuttu bitcoin. Yine de altları elden çıkarmak için hala çok erken olduğunu düşünüyorum. Dominance %40 ları görmeden herhangi bir holdumu satmayı düşünmüyorum.Mantık doğru. Hold olunan tokenler bu aşamada satılmamalı zaten. Biraz daha BTC'nin nasıl davranacağı görmek lazım, BTC yükselişiyle dominance %0.3 artmış. Toplam piyasa değeri 40-50 Milyar dolar artmış. BTC veya ETH hold edenler alt coin ne zaman alacak onu gözlemlemek lazım.Benim yolum uzun , umarım sizlerinki kısa olur.Hocam hazır piyasa coşmuş iken cok uzun olmasın sizin yolunuzda. Proje ne olursa olsun amac btc miktarını arttırmak olmalı. Yoksa hiçbir altcoin evladiyelik degil bence.İlk fırsatta saga sola olan borcumu ve hayalimi gerçekleştirmek istiyorum. Btc buralarda durur da altlar tekrar coşarsa. Tabi benim elimde olan altcoin in coşması lazım. O zaman satarım hemen. Btc 20 nin olacak 30 bin olacak diye beklemem kesinlikle.Hocam BTC'nin bu durumuna öre hold ettiğim token %30 ancak yükseldi son 1 ayda. Fakat benim beklentim gerçekten uzun vadede yüksek rakamlar, Arsa almış gibi hissediyorum ve bu arsanın yanından çevreyolu felan geçmesini bekliyorum. Yani 2 yıl bekledim, 2 yıl daha beklerim galiba..
Quote from: Oxumare on July 31, 2020, 06:18:40 PMQuote from: hasyurt on July 30, 2020, 02:07:41 PMQuote from: Oxumare on July 29, 2020, 09:36:31 PMQuote from: hebelubes on July 28, 2020, 10:19:52 PMSon bir kaç günün gidişatına bakarsak boğanın boynuzu neremizde sorusu çok daha doğru oluyor . Bazı birimlerin 1 aydan fazla sürede elde ettiği yükselişi 2-3 gün içerisinde yaladı yuttu bitcoin. Yine de altları elden çıkarmak için hala çok erken olduğunu düşünüyorum. Dominance %40 ları görmeden herhangi bir holdumu satmayı düşünmüyorum.Mantık doğru. Hold olunan tokenler bu aşamada satılmamalı zaten. Biraz daha BTC'nin nasıl davranacağı görmek lazım, BTC yükselişiyle dominance %0.3 artmış. Toplam piyasa değeri 40-50 Milyar dolar artmış. BTC veya ETH hold edenler alt coin ne zaman alacak onu gözlemlemek lazım.Benim yolum uzun , umarım sizlerinki kısa olur.Hocam hazır piyasa coşmuş iken cok uzun olmasın sizin yolunuzda. Proje ne olursa olsun amac btc miktarını arttırmak olmalı. Yoksa hiçbir altcoin evladiyelik degil bence.İlk fırsatta saga sola olan borcumu ve hayalimi gerçekleştirmek istiyorum. Btc buralarda durur da altlar tekrar coşarsa. Tabi benim elimde olan altcoin in coşması lazım. O zaman satarım hemen. Btc 20 nin olacak 30 bin olacak diye beklemem kesinlikle.Hocam BTC'nin bu durumuna öre hold ettiğim token %30 ancak yükseldi son 1 ayda. Fakat benim beklentim gerçekten uzun vadede yüksek rakamlar, Arsa almış gibi hissediyorum ve bu arsanın yanından çevreyolu felan geçmesini bekliyorum. Yani 2 yıl bekledim, 2 yıl daha beklerim galiba..İnşallah o arsanın yakınından yol değil Kanal İstanbul gibi bir proje geçer. Geçmese bile söylentisi olsa yine yeter. Hocam o arsalardan bize ipucu verme imkanın var mı belki imarı yoksa şimdilik bizde o arsalardan fırsat buldukça toplayalım. Tabi sizin için mahsuru yoksa ?
Fena long patlattılar 1000 dolar nedir arkadaş liqin kralı oldu. Neyse yülselişe devam..
En son boğadan tecrübe ile beni kurtaran tüm rakamlarda bu bana yeter diyerek satış yaptım. Şuan elimde TL den başka birşey yok, bu demek oluyor ki piyasa yükselmeye devam edecek 😂 Ben şuan elimi artırmak için aşağı düşüşü bekleyenlerdenim.Bakalım günler ne gösterecek.
Quote from: Netzen on August 02, 2020, 08:56:21 AMFena long patlattılar 1000 dolar nedir arkadaş liqin kralı oldu. Neyse yülselişe devam..Piyasalar da Kong short olayı kadar cins bir şey yok bence. Sırf Kong patlatmak için BTC yi sert basıp short parlatmak için de terste sert yuksletiyorlar. Bir nevi oyun gibi bir şey oldu. Hal böyle olunca iyi kazanan balina altcoinlere pek inmiyor boyle durumlarda.
Benim tahminim bu yalancı bir düşüştü, bir çeşit düzeltme ve bu arada likidite olma, bunun yanında long-short ol@yları vs... Yani hepsi bir arada! Yükseliş bir süre daha devam eder yavaş ve ya hızlı mı olur bilemem ama aniden çakmayacaklar bence...