https://www.binance.com/tr/trade/ANKR_USDTMesela bu elaman
ANKR! bugün %60'tan fazla artmış. Bakmadım bi "haber" falan var mı? Olsa da enterese etmiyor çünkü tüm bunların "hikaye" olduğunu hepimiz biliyoruz.
TFUEL-ERD ikilisi gibi, bigün bakıyorsun 10 sat-20 sat sonra bi bakıyorsun 10-20x yapmış, bitpazarına nur yağmış felan feşmekan...Aslında bi bok yok ortalıkta, hele düşerken tutabilene aşk olsun, sonra birden bire
aman tanrım-oh my god yükseldikçe yükseliyorlar. Lan bunun bi ortası yok mu? Dün 3-4m dolar olan proje bi bakıyorsun 40m dolar olmuş 5-10m dolarlık proje çeyrek milyar dolar ediyor!! iki gün sonra 50m dolara inmiş aynı meret!!! napıyosunuz olum siz?
Bi zamanlar göklere çıkardıkları coinler de kurbanlık koyun gibi köşede sırasını bekliyor. Fırıncı tezos, Sunshine Tron, Binance CZ dayı, bankacı ripple, beckenbauer, Pele, nadia komanachi, Brigitte Bardot...Yani bir "
üst akıl" kafasına göre plan yapıyor, herşeyi sırasına koyuyor. Hepsi "şaşırtmaca-ters köşe" yapma üzerine kurgulanmış olaylar örgüsü..
Sonuç: her defasında "ben bunu nasıl kaçırdım" dedirterek kendi kendinize sövmenizi sağlamak...