Everything about Points and token distribution Everything about Ranks and Ranking>> Teleport your account from Bitcointalk Latest news: May the 4th be with you
Şimdi de yfii money diye bir şey var o da çok pahalı. Binanceye girince her halde iyi gider. Tabi girerse binanceye. 1800 dolar civarı ederi var şuan. Toplam miktarı onunda 37500 adet onun da miktarı cok az olduğu için o da iyi ralli yapabilir.
ebesinin nikahına kadar gitti gidiyor. sanki satoshi ve usdt değil de öylesine rakamlarla işlem görüyor, hopp 3k aşağıya hooop 7k yukarıya..bu ne lan
hahaha ... kendimde dahil en başlarda yazmışım ne oluyor buna diye . 10 binlerde noluyor demişiz , yok canım şimdi bitti falan gibi konuşulmuş.. valla FYI kardeş hala uçuyor. Gerçi eskiden beri çöp proje dediğimiz projeler (Yfi yi kastetmiyorum) 3 4 senedir gözümüzün önünde değer kaybetmeden gidiyor. Bu niye gitmesin.
Bu coinin arkasındaki proje nedir tam olarak ben anlayamadım.Sitelerine girdiğimizde belli coinlerde bi kar payı mı faiz mi bir şeyler veriyor. ingilizcem çok iyi olmadığı için tüm bilgilerini de okuyamadım anlatabilecek var mı olayı ne? Tamam saçma bi boğa yaşamış onu anladık ama sunduğu özel birşeyler de olabilir mi fiyatın bu kadar yükselmesine neden olan?
Quote from: Nboramir on August 31, 2020, 01:01:08 PMBu coinin arkasındaki proje nedir tam olarak ben anlayamadım.Sitelerine girdiğimizde belli coinlerde bi kar payı mı faiz mi bir şeyler veriyor. ingilizcem çok iyi olmadığı için tüm bilgilerini de okuyamadım anlatabilecek var mı olayı ne? Tamam saçma bi boğa yaşamış onu anladık ama sunduğu özel birşeyler de olabilir mi fiyatın bu kadar yükselmesine neden olan?Bu token finans için bir devrim niteliğinde görüyorlar tam işlevini bende bilmiyorum ama deneysel olduğu söyleniyor aşırı riskli de görünüyor. Finans için en yeni evre diyebiliriz