Everything about Points and token distribution Everything about Ranks and Ranking>> Teleport your account from Bitcointalk Latest news: Community Awards Winners
Şunun ekmeğini yiyemedik, biz baktık o uçtu, buradan döner dedik bizi iplemedi. Sonuç şimdiden x10 yaptı. Değerlendirebilenlere helal olsun
Quote from: stalker on September 02, 2020, 07:10:33 PMŞunun ekmeğini yiyemedik, biz baktık o uçtu, buradan döner dedik bizi iplemedi. Sonuç şimdiden x10 yaptı. Değerlendirebilenlere helal olsunBunun belki yiyemedim ve yiyemeyeceğiz ama yfii olabilir. Onun da toplam miktari 37500 adet. İllaki bir yere gider yeter ki piyasa ariza yapmasın. Ama gecen gun cz ni n attığı twit kafa karıştırdı bence. Dikkatli olun vs defi projelerine felan. Ulan madem o kadar cok düşünüyorsun bizi neden her önüne geleni listeliyorsun.
Quote from: hasyurt on September 02, 2020, 08:21:36 PMQuote from: stalker on September 02, 2020, 07:10:33 PMŞunun ekmeğini yiyemedik, biz baktık o uçtu, buradan döner dedik bizi iplemedi. Sonuç şimdiden x10 yaptı. Değerlendirebilenlere helal olsunBunun belki yiyemedim ve yiyemeyeceğiz ama yfii olabilir. Onun da toplam miktari 37500 adet. İllaki bir yere gider yeter ki piyasa ariza yapmasın. Ama gecen gun cz ni n attığı twit kafa karıştırdı bence. Dikkatli olun vs defi projelerine felan. Ulan madem o kadar cok düşünüyorsun bizi neden her önüne geleni listeliyorsun.BzrX baya düştü, sushi de öyle... Diğer borsalardan falan alttan toplayıp binance'ta şelale yapılıyor bazıları
Bununda balonu söndü. Bu da 40 bin dolara kadar gitti ama şuan 10 bin doların altına indi. Demek ki malı verdiler millete artık düşebilir. Belki ara ara küçük çaplı pump yapar ama o da suni bir yükseliş olur. Onun dışında yfi devri de bitti
Bu proje ölmez değer kaybetti belki ama tekrar iş yapacaktır tabi 40binde alanlar için üzücü fiyat şu an 10bin. Bu projeyi baya övüyor yabancılar şirketlerin defiye geçmeleri için önemli bir araçmış.
Quote from: Resulbil on November 04, 2020, 10:42:12 PMBu proje ölmez değer kaybetti belki ama tekrar iş yapacaktır tabi 40binde alanlar için üzücü fiyat şu an 10bin. Bu projeyi baya övüyor yabancılar şirketlerin defiye geçmeleri için önemli bir araçmış.Hocam bizim bakış açımız ile şirketlerin ki çok farklı. Ben ve benim gibi çoğu kişinin amacı alıp karlı satmak. 40 bin dolarlardan alan bir kişi içmekten ziyade sağlam sövüyordur. 😀