Everything about Points and token distribution Everything about Ranks and Ranking>> Teleport your account from Bitcointalk Latest news: Community Awards Winners
Buraya geleli henüz kısa bir süre oldu ancak hemen her hafta rütbe atladım :D Senior olmaya az kaldı. Faydalı bir forum burası, özgürce yazıyoruz, kavga yok, ortam relax...Birçok arkadaş eskiden beri burada olduğu için leg olmuşlar, biz de sırayla yükseliriz inşallah...https://www.altcoinstalks.com/index.php?action=profile;u=19412Yalnız şu arkadaşın Padawan olamamasının nedenini anlayamadım, hergün post atıyor ama 9995'de takılı kalmış. Neden ilerlemiyor? Bu arada ben de ilerleyemiyorum sanırım süre kısıtlaması var bende :(
Süre sınırım bitince attığım mesajlar activitye işlenecek mi? Zeki Müren de bizi görecek mi?Teşekkürler 😉Not: Points artmaya devam ediyor ama activity sabit
Quote from: wolwoo on August 12, 2020, 05:32:47 PMSüre sınırım bitince attığım mesajlar activitye işlenecek mi? Zeki Müren de bizi görecek mi?Teşekkürler 😉Not: Points artmaya devam ediyor ama activity sabitPoints'in çok anlamı yok rütbeyle ilgili hatta hiç yok, gün dolduktan sonra act aniden artarsa bilemem ama şu an boşa kürek çekiyormuşsun gibi görünüyor. Kaç günün kaldı borç vereyim .
Quote from: hebelubes on August 13, 2020, 02:41:06 PMQuote from: wolwoo on August 12, 2020, 05:32:47 PMSüre sınırım bitince attığım mesajlar activitye işlenecek mi? Zeki Müren de bizi görecek mi?Teşekkürler 😉Not: Points artmaya devam ediyor ama activity sabitPoints'in çok anlamı yok rütbeyle ilgili hatta hiç yok, gün dolduktan sonra act aniden artarsa bilemem ama şu an boşa kürek çekiyormuşsun gibi görünüyor. Kaç günün kaldı borç vereyim .😂 Teşekkürler dostum 22 Ağustosta iki ay olacak, sonra Sr oluruz heralde
Quote from: wolwoo on August 13, 2020, 03:01:19 PMQuote from: hebelubes on August 13, 2020, 02:41:06 PMQuote from: wolwoo on August 12, 2020, 05:32:47 PMSüre sınırım bitince attığım mesajlar activitye işlenecek mi? Zeki Müren de bizi görecek mi?Teşekkürler 😉Not: Points artmaya devam ediyor ama activity sabitPoints'in çok anlamı yok rütbeyle ilgili hatta hiç yok, gün dolduktan sonra act aniden artarsa bilemem ama şu an boşa kürek çekiyormuşsun gibi görünüyor. Kaç günün kaldı borç vereyim .😂 Teşekkürler dostum 22 Ağustosta iki ay olacak, sonra Sr oluruz heralde10 gün kalmış altı üstü şimdiden hayırlı olsun benim 2,5 senede gösterdiğim performansı 2 aydan kısa sürede göstermişsin.
Metot olayının burada olmaması güzel bir durum. Tabi ileride buraya da yenilik gelmezse
Bugün itibariyle member oldum tarihe not düşmüş olalım.