Everything about Points and token distribution Everything about Ranks and Ranking>> Teleport your account from Bitcointalk Latest news: Community Awards Winners
Jr dan member a çıktım ama en kötü full olmam lazım. Herhalde hafta sonuna kadar full olurum. Akabinde full olmamın temettüsu olan karmaları dağıtacağım.
Quote from: gargamel on November 03, 2020, 10:52:24 PMJr dan member a çıktım ama en kötü full olmam lazım. Herhalde hafta sonuna kadar full olurum. Akabinde full olmamın temettüsu olan karmaları dağıtacağım.Seri mesaj kasalım full değil senior bile olursunuz bende heroya gidiyorum bakalım 700 postu ne zaman atıcam
Quote from: Xx on November 04, 2020, 07:45:16 PMQuote from: gargamel on November 03, 2020, 10:52:24 PMJr dan member a çıktım ama en kötü full olmam lazım. Herhalde hafta sonuna kadar full olurum. Akabinde full olmamın temettüsu olan karmaları dağıtacağım.Seri mesaj kasalım full değil senior bile olursunuz bende heroya gidiyorum bakalım 700 postu ne zaman atıcamHocam post at at o da sıkıyor ya. Ben de 700 u gördüğüm an hero olacağım ama acele etmeyeceğim.hero olduktan sonra epey bir yavaşlarım artık.Benim için bugünlük yeter. Size kolay! gelsin
Quote from: ustcoin on November 04, 2020, 10:30:26 PMQuote from: Xx on November 04, 2020, 07:45:16 PMQuote from: gargamel on November 03, 2020, 10:52:24 PMJr dan member a çıktım ama en kötü full olmam lazım. Herhalde hafta sonuna kadar full olurum. Akabinde full olmamın temettüsu olan karmaları dağıtacağım.Seri mesaj kasalım full değil senior bile olursunuz bende heroya gidiyorum bakalım 700 postu ne zaman atıcamHocam post at at o da sıkıyor ya. Ben de 700 u gördüğüm an hero olacağım ama acele etmeyeceğim.hero olduktan sonra epey bir yavaşlarım artık.Benim için bugünlük yeter. Size kolay! gelsin bende öyle hocam hero olduktan sonra epey yavaşlarım bende
Quote from: Xx on November 05, 2020, 03:13:08 AMQuote from: ustcoin on November 04, 2020, 10:30:26 PMQuote from: Xx on November 04, 2020, 07:45:16 PMQuote from: gargamel on November 03, 2020, 10:52:24 PMJr dan member a çıktım ama en kötü full olmam lazım. Herhalde hafta sonuna kadar full olurum. Akabinde full olmamın temettüsu olan karmaları dağıtacağım.Seri mesaj kasalım full değil senior bile olursunuz bende heroya gidiyorum bakalım 700 postu ne zaman atıcamHocam post at at o da sıkıyor ya. Ben de 700 u gördüğüm an hero olacağım ama acele etmeyeceğim.hero olduktan sonra epey bir yavaşlarım artık.Benim için bugünlük yeter. Size kolay! gelsin bende öyle hocam hero olduktan sonra epey yavaşlarım bende İlk başladığımda 2 ay içerisinde legend yaparım diyordum ama çıkabilecek sıkıntıları ve işleri hiç hesaba katmamıştık tabi. Şuan Hero bile zorluyor beni.
Quote from: Nboramir on November 06, 2020, 10:58:11 AMQuote from: Xx on November 05, 2020, 03:13:08 AMQuote from: ustcoin on November 04, 2020, 10:30:26 PMQuote from: Xx on November 04, 2020, 07:45:16 PMQuote from: gargamel on November 03, 2020, 10:52:24 PMJr dan member a çıktım ama en kötü full olmam lazım. Herhalde hafta sonuna kadar full olurum. Akabinde full olmamın temettüsu olan karmaları dağıtacağım.Seri mesaj kasalım full değil senior bile olursunuz bende heroya gidiyorum bakalım 700 postu ne zaman atıcamHocam post at at o da sıkıyor ya. Ben de 700 u gördüğüm an hero olacağım ama acele etmeyeceğim.hero olduktan sonra epey bir yavaşlarım artık.Benim için bugünlük yeter. Size kolay! gelsin bende öyle hocam hero olduktan sonra epey yavaşlarım bende İlk başladığımda 2 ay içerisinde legend yaparım diyordum ama çıkabilecek sıkıntıları ve işleri hiç hesaba katmamıştık tabi. Şuan Hero bile zorluyor beni.Sr ile hero arasında epey bir pist sayısı var. Sırf hero olayım diye nokta virgül atıp üç beş kelime ile geri olunur ama sağlam bir hero için yavaş yavaş sağlam gitmek en güzel olanı.
Wolwoo konuyu açmış ama şu sıralar aktif değil herhalde bir süre daha rütbe atlaması için yazmak zorunda kalacak
Quote from: Xx on November 08, 2020, 07:57:22 AMWolwoo konuyu açmış ama şu sıralar aktif değil herhalde bir süre daha rütbe atlaması için yazmak zorunda kalacak Wolwoo hocam epey zamandır yok. İnşallah sağlığı sıhhati iyidir.
Wolwoo'yu diğer yerden tanıyorum. Orada da gözükmüyor. Sonunda kaçıp gitmiş. Ben de rütbe atlamak için uğraşıyorum.
Quote from: codehash on November 08, 2020, 03:57:11 PMWolwoo'yu diğer yerden tanıyorum. Orada da gözükmüyor. Sonunda kaçıp gitmiş. Ben de rütbe atlamak için uğraşıyorum.Sağlık sıhhat yerinde olsun yeter. Böyle pat diye gidecek birisi değildi. Sağlığı yerinde olsun isterse hiç uğramasın. Malum sayımız solumuz Corona.