Everything about Points and token distribution Everything about Ranks and Ranking>> Teleport your account from Bitcointalk Latest news: Community Awards Winners
ya harbiden bu işin bir mantığı matematiği yok. btc sert yükselir altlar düşer, btc sert düşer altlar yine düşer. bu nedir arkadaş ya
Quote from: stalker on September 02, 2020, 09:23:25 PMya harbiden bu işin bir mantığı matematiği yok. btc sert yükselir altlar düşer, btc sert düşer altlar yine düşer. bu nedir arkadaş ya Benim asıl merak ettiğim şu grafik okumanın borsa gibi burada da çok işe yaradığını söyleyenlerin cidden haklı olup olmadığı. Varsa öğrenelim biz de dizimi kırıp otururuz 1 yıl ders çalışırız. Yıllarca para kaybetmekten iyidir
Quote from: Nboramir on September 02, 2020, 09:25:45 PMQuote from: stalker on September 02, 2020, 09:23:25 PMya harbiden bu işin bir mantığı matematiği yok. btc sert yükselir altlar düşer, btc sert düşer altlar yine düşer. bu nedir arkadaş ya Benim asıl merak ettiğim şu grafik okumanın borsa gibi burada da çok işe yaradığını söyleyenlerin cidden haklı olup olmadığı. Varsa öğrenelim biz de dizimi kırıp otururuz 1 yıl ders çalışırız. Yıllarca para kaybetmekten iyidirhocam teknik analiz kesinlikle işe yarıyor, bu bilimsel bir şey. Yalnız şöyle bir durum var insanlar teknik analiz bildiklerinde her şeyi tahmin edebileceklerini sanıyorlar, bu yanlış bir düşünce, teknik analiz sana ihtimalleri gösterir ve böylelikle hata yapma ihtimalini azaltırsın, yine kazanır yada kaybedersin ama eskisinden çok daha mantıklı seçimler yaparsın.Bir de kripto para piyasalarında işlem yapmak çok zordur ve 7/24 işlem açıktır, diğer piyasalarda böyle değil, bu yüzden tabiki diğer piyasalarda teknik analiz bilgisi daha fazla işe yarar.
hocam eğer BTC dediğniz gibi dansöz ise sağlam kıvırtıyor. ortalığın da anasını ağlatıyor. piyasa iyiye gidiyorken bugün bu denli bir düşüş rüyamda görsem inanmazdım
Bugün olan kıvırma da fena silkeledi bizi. Ben şahsen bu piyasadan iyice korkmaya başladım. Kazanınca güzel evet ama düşünce de şelale gibi oluyor.
Dansözlüğüne devam ediyor btc 9000 lere düşmez inşallah 10 bin civarlarına düştü bu inşallah yükseliş için son düzeltmedir bu
Kafasını eğer eğmez tüm piyasayı yanında götürdü. Tek tron ters rüzgar estirdi.