Everything about Points and token distribution Everything about Ranks and Ranking>> Teleport your account from Bitcointalk Latest news: May the 4th be with you
Yaz hocam sıkıntı yok, konularda ertesi gün tekrar mesaj yazılabiliyor. Ekonomi kısmında bütün coinlere fiyat girişi ve yorum yapın günlük, hatta ben de yapayım 😂
Quote from: wolwoo on September 02, 2020, 08:32:00 PMYaz hocam sıkıntı yok, konularda ertesi gün tekrar mesaj yazılabiliyor. Ekonomi kısmında bütün coinlere fiyat girişi ve yorum yapın günlük, hatta ben de yapayım 😂Allah aşkına 2 günde 70 mesaj attım hepsini de takip ediyorum cevap veren olsun da muhabbet açılsın diye bir tane mi gelmez ya. Lan görünmez miyim ben niye kimse bi tane cevap yazmıyor attığıma diyordum tam 2 tane karma geldi. valla karma vereceklerine cevap verseler de iki mesaj atışsak hem activitemiz artsa hem sıkıntımız geçse
Quote from: Nboramir on September 02, 2020, 08:43:30 PMQuote from: wolwoo on September 02, 2020, 08:32:00 PMYaz hocam sıkıntı yok, konularda ertesi gün tekrar mesaj yazılabiliyor. Ekonomi kısmında bütün coinlere fiyat girişi ve yorum yapın günlük, hatta ben de yapayım 😂Allah aşkına 2 günde 70 mesaj attım hepsini de takip ediyorum cevap veren olsun da muhabbet açılsın diye bir tane mi gelmez ya. Lan görünmez miyim ben niye kimse bi tane cevap yazmıyor attığıma diyordum tam 2 tane karma geldi. valla karma vereceklerine cevap verseler de iki mesaj atışsak hem activitemiz artsa hem sıkıntımız geçse Burası sessiz sakin bir forum ama kurallara uyulduğu sürece hesabınızı geliştirme imkanı veriyor. Birilerinin subjektif görüşlerine ihtiyaç duymuyorsunuz en azından.
Bir gün gelecek böyle bir konu açacağım ve ikinci mesajı yazarken; siz yazarken konuya 15 cevap yazılmıştır uyarısı alacağım. Allah ım duy sesimizi
Quote from: Nboramir on September 02, 2020, 09:35:20 PMBir gün gelecek böyle bir konu açacağım ve ikinci mesajı yazarken; siz yazarken konuya 15 cevap yazılmıştır uyarısı alacağım. Allah ım duy sesimizi Hocam şu günlerde o btt de bile mümkün değil. Ha olurda sağlam bir btc ödemeli bounty olur ve ne kadar post o kadar satoshi derler ise işte o zaman sen daha postu bitirmeden 15 post haberi gelir. 😄😃😀😁
Eylül başından beri yüzümüz hiç gülmedi. Hele son 10 gündür telefonu elime alasım bile gelmiyor. Uniswap muhabbetini ise çok geç duyduk, zarar üstüne zarar var. Böyle zamanlarda muhabbet edesi gelmiyor insanın içinden 😏
Quote from: stalker on September 22, 2020, 03:11:40 PMEylül başından beri yüzümüz hiç gülmedi. Hele son 10 gündür telefonu elime alasım bile gelmiyor. Uniswap muhabbetini ise çok geç duyduk, zarar üstüne zarar var. Böyle zamanlarda muhabbet edesi gelmiyor insanın içinden 😏 Sıkmayın canınızı ben %50 den fazla zarara girdim bu düşüşlerle birlikte. Satışta koyamıyorum artık cesaret edip. Bekleyecez yapacak bir şey yok. Bounty airdoplarla biraz zararı kapatıyorum tam piyasa daha da düşüyor. İnat ettim kara geçene kadar satış yok.
Quote from: Nboramir on September 23, 2020, 11:33:38 AMQuote from: stalker on September 22, 2020, 03:11:40 PMEylül başından beri yüzümüz hiç gülmedi. Hele son 10 gündür telefonu elime alasım bile gelmiyor. Uniswap muhabbetini ise çok geç duyduk, zarar üstüne zarar var. Böyle zamanlarda muhabbet edesi gelmiyor insanın içinden 😏 Sıkmayın canınızı ben %50 den fazla zarara girdim bu düşüşlerle birlikte. Satışta koyamıyorum artık cesaret edip. Bekleyecez yapacak bir şey yok. Bounty airdoplarla biraz zararı kapatıyorum tam piyasa daha da düşüyor. İnat ettim kara geçene kadar satış yok.Acaba 2017 Aralık gibi bir dönem yaşar mıyız? Benim aklıma hep o geliyor.bu aylar boş geçip Kasım gibi hareket başlayabilir
Quote from: ustcoin on September 23, 2020, 07:51:29 PMQuote from: Nboramir on September 23, 2020, 11:33:38 AMQuote from: stalker on September 22, 2020, 03:11:40 PMEylül başından beri yüzümüz hiç gülmedi. Hele son 10 gündür telefonu elime alasım bile gelmiyor. Uniswap muhabbetini ise çok geç duyduk, zarar üstüne zarar var. Böyle zamanlarda muhabbet edesi gelmiyor insanın içinden 😏 Sıkmayın canınızı ben %50 den fazla zarara girdim bu düşüşlerle birlikte. Satışta koyamıyorum artık cesaret edip. Bekleyecez yapacak bir şey yok. Bounty airdoplarla biraz zararı kapatıyorum tam piyasa daha da düşüyor. İnat ettim kara geçene kadar satış yok.Acaba 2017 Aralık gibi bir dönem yaşar mıyız? Benim aklıma hep o geliyor.bu aylar boş geçip Kasım gibi hareket başlayabilir Hocam o dönemde olduğu gibi tüm coinlerde fırlama zamanı geçti artık. DeFi gibi çılgın projelerle büyük kazançlar elde etme dönemi başladı. Artık DeFi biter NFT ler başlar onlar biter storage ler başlar. yani 5 tl atim biraz btc biraz eth biraz xrp alim de beklim bunlar fırlar diye düşünmemek lazım. Yakından takip etmek, telegramlarda, forumlarda discordlarda en çok neler konuşuluyor yeni neler çıkıyor hepsine bakmak lazım üşenmeden