Everything about Points and token distribution Everything about Ranks and Ranking>> Teleport your account from Bitcointalk Latest news: May the 4th be with you
@nbromir de epey zamandır ortalıkta yok. İlk zamanlar da o da epey aktifti ama son 1 haftadır pek gözükmüyor. İnşallah iyidir.
Quote from: gargamel on October 19, 2020, 10:47:08 PM@nbromir de epey zamandır ortalıkta yok. İlk zamanlar da o da epey aktifti ama son 1 haftadır pek gözükmüyor. İnşallah iyidir. İyiyim hocam çok şükür. Halen girip konuları takip ediyorum ama yazacak kadar zaman bulamıyorum. Şu ara spor ve zayıflama konusunda büyük uğraş içindeyim eve girdiğimde tek istediğim duş alıp yatağa kendimi atmak oluyor.
Quote from: Nboramir on October 20, 2020, 12:17:54 PMQuote from: gargamel on October 19, 2020, 10:47:08 PM@nbromir de epey zamandır ortalıkta yok. İlk zamanlar da o da epey aktifti ama son 1 haftadır pek gözükmüyor. İnşallah iyidir. İyiyim hocam çok şükür. Halen girip konuları takip ediyorum ama yazacak kadar zaman bulamıyorum. Şu ara spor ve zayıflama konusunda büyük uğraş içindeyim eve girdiğimde tek istediğim duş alıp yatağa kendimi atmak oluyor.Kaç kg sin hocam. Boy kilo durumu nasıl. Eskiden bu kadar kilo olayı yoktu ama yediğimiz içtiğimiz den mıdır bilinmez artık çok kilo alıyoruz. Bende de şöyle 10 kg fazlalık var. Bende atabilsem rahatlayacagim