Everything about Points and token distribution Everything about Ranks and Ranking>> Teleport your account from Bitcointalk Latest news: May the 4th be with you
sun almak için trx kilitleyerek smart contract mining(!) yapılıyor. https://sun.market/#/home ben just'ın performansına binaen bir miktar sun tokene girdim. ayrıca bugünkü btc düşüşü ile de trx kaya gibi durdu hatta haberi duyup aldığım yere göre kar bile yazdı. kısacası hiç kilitlemeden çıkmak da mümkündü ama ben fanteziye dewamke dedim
Konuyu okuyunca bende elimdeki üç beş tronu stake ettim bakalım getirisi ne olacak.
Quote from: Nboramir on September 03, 2020, 11:26:40 AMKonuyu okuyunca bende elimdeki üç beş tronu stake ettim bakalım getirisi ne olacak.Staketen istediğin zaman çıkabilir miyiz yoksa 15 gün zorunlu mu?Bu arada Tron arttı kankası bnb de hareketlendi, yeni bir ieo haberi gelebilir. Ytd
Quote from: wolwoo on September 03, 2020, 12:39:49 PMQuote from: Nboramir on September 03, 2020, 11:26:40 AMKonuyu okuyunca bende elimdeki üç beş tronu stake ettim bakalım getirisi ne olacak.Staketen istediğin zaman çıkabilir miyiz yoksa 15 gün zorunlu mu?Bu arada Tron arttı kankası bnb de hareketlendi, yeni bir ieo haberi gelebilir. Ytdsen söyleyince denedim valla hiç aklıma gelmemişti bakmak. 17 eylüle kadar kilitli görünüyor o tarihte alabiliyoruz sanırım. Yani yanlış anlamadıysam orada yazanları.
1 dolar olana kadar elimde...geleceği çok parlak diyolar...