Everything about Points and token distribution Everything about Ranks and Ranking>> Teleport your account from Bitcointalk Latest news: May the 4th be with you
Ben katlayacağını düşünmüyorum. hatta şuan ki fiyatların da sebebi yfi den parayı vuranların milleti gazlamak adına pumplaması gibi geliyor.
Quote from: Nboramir on September 03, 2020, 02:53:25 PMBen katlayacağını düşünmüyorum. hatta şuan ki fiyatların da sebebi yfi den parayı vuranların milleti gazlamak adına pumplaması gibi geliyor.Adet miktarı az olduğu için bir ihtimal aynı şekilde olabilir diye düşünmüştüm. Yfi ilk çıktığında tereddüt edip almadım. Sonrası malum x10 yaptı
Quote from: stalker on September 04, 2020, 12:18:10 AMQuote from: Nboramir on September 03, 2020, 02:53:25 PMBen katlayacağını düşünmüyorum. hatta şuan ki fiyatların da sebebi yfi den parayı vuranların milleti gazlamak adına pumplaması gibi geliyor.Adet miktarı az olduğu için bir ihtimal aynı şekilde olabilir diye düşünmüştüm. Yfi ilk çıktığında tereddüt edip almadım. Sonrası malum x10 yaptıAdet fiyatının az olması da Yfi ile aynı şekilde olacağını düşünen kitleyi oluşturmak için diye düşünüyorum. 100-200 dolarlarda belki riske değerdi ama şuanki fiyatlar Tr şartlarında büyük risk.
Quote from: Nboramir on September 04, 2020, 08:58:49 AMQuote from: stalker on September 04, 2020, 12:18:10 AMQuote from: Nboramir on September 03, 2020, 02:53:25 PMBen katlayacağını düşünmüyorum. hatta şuan ki fiyatların da sebebi yfi den parayı vuranların milleti gazlamak adına pumplaması gibi geliyor.Adet miktarı az olduğu için bir ihtimal aynı şekilde olabilir diye düşünmüştüm. Yfi ilk çıktığında tereddüt edip almadım. Sonrası malum x10 yaptıAdet fiyatının az olması da Yfi ile aynı şekilde olacağını düşünen kitleyi oluşturmak için diye düşünüyorum. 100-200 dolarlarda belki riske değerdi ama şuanki fiyatlar Tr şartlarında büyük risk.BTC nin son hareketiyle birlikte tepeden yüzde 50 geri çekilmiş durumda. Tabi az miktar ile risk alınabilir. Sonra 3 e 5 e katlayinca pişman oluyor insan
Ben girmem şahsen, ister katlasın ister patlasın, onun yerine dia-bzrx falan daha mantıklı geliyor, hareketleri doğru tahmin edersek tabi... Ytd
Quote from: wolwoo on September 03, 2020, 12:31:59 PMBen girmem şahsen, ister katlasın ister patlasın, onun yerine dia-bzrx falan daha mantıklı geliyor, hareketleri doğru tahmin edersek tabi... YtdAbi sanki dia ile gönül bağın var gibi. 😀😀😀 Bu dia iyi ralli yapabilir bende gekince belli bir süre bekletmeyi düşünüyorum. Çünkü bu yaşadığımız boğa felan degil ancak ilkbahar olur eğer olurda boga gelirse bu dia cok iyi yerlere gelebilir. Tabi ki ytd
Hocam ağlamaya gerek yok, ben de katılamadım. Daha ne bountyler çıkar. Level atlamaya bak
Quote from: stalker on September 04, 2020, 05:07:06 PMHocam ağlamaya gerek yok, ben de katılamadım. Daha ne bountyler çıkar. Level atlamaya bakDia gibi bounty bir daha yakın zamanda gelmez. Keşke bubbalex bu zamanda yeni bounty alsa birde bu forum btx ödemeli bountyler alsa güzel olacak. Ethereaum ödemeli olana başvuruda bulunduk ama manager bizi beğenip almadı. Yalnız o imzada da sıkıntı çıkmış galiba şuan kimse de yok imza.