Hayalim müthiş bir trader olabilmek, bu piyasada az bir parayla günde 300-500 dolar kaldırmak içten bile değil. 500usd X30 gün 15k dolar eder aylık!
Aç kalmazsın böyle bir yetenekle Alllaaaah 
Paraya mı sıkıştın "bi dakka kardeş" hoop 100 dolar hesapta
Limitless ON AİR
Son cümlen benim hayalim abi
Bu crypto da senin dediğin gibi paralar kazansam çevremde sıkışan mi var hemen destek vereyim diye düşünüyorum ama olmuyor. Bir önceki boğa da tek tuk te olsa Alllah kabul etsin yaptım geçenlerde annem ile konuştum iste köy de 41 bin TL ye ev aldik dedi. ( Tabi köy dediysek Kadıköy Ortaköy değil 😀) bildiğin köy. Sağdan soldan borç almışlar. Dedim anne crypto dan para kazanabilirsem eğer ben o borçları öderim dedim . Yoksa öğretmen maaşı ile nasıl yardımcı olursun ki? Rabbim inşallah nasip eder kalbimizde güzel düşünceler var
Kazanan Allah'ın sevdiği kuludur diye bir laf var, Hadis-i Şerif diye biliyordum ama yanlışmış
“Allah elinden iş gelen sanatkar mümin kulu sever.” (Taberani, Evsat, 8/80; Beyhaki, Şuabu’l-İman, 2/88)
“Yeryüzündeki, amellerin en faziletlisi şu üç şeydir: İlim talep etmek, cihad ve çalışıp kazanmak. Çünkü, İlim Allah’ın sevgilisidir. Gazi Allah’ın velisidir. Çalışan ise Allah’ın sadîkidir (dostudur).” (bk. Tenbihu’l-Ğafilin, 1/428)
https://sorularlaislamiyet.com/calis-allahin-sevgilisidir-seklinde-bir-hadis-var-midirAllah dilerse verir, rızk Allah'tandır.