Everything about Points and token distribution Everything about Ranks and Ranking>> Teleport your account from Bitcointalk Latest news: Community Awards Winners
Aklıma geldi malum bir sürü bountye vs katılıyoruz. Hak ettiğimiz ödülleri bu ağdaki aşırı yüksek fee varken nasıl dağıtacaklar. Dağıtımı yapanlar da fee ödüyor hatta onlar toplu gönderim bile yapabiliyor herhalde?Bu ciddi bir sorun değil mi? Bu böyle giderse ya ödüller geç gelir ya da kesilecek fee ler bizden kesilebilir yani 1000 token gelecek ise 950 gelir gibi..
Oradan gelecek (gelirse) paraya bel bağlamamak lazım. Gelirse ne ala, gelmezse hiç benim olmamıştır 😉
Quote from: wolwoo on September 05, 2020, 05:40:59 PMOradan gelecek (gelirse) paraya bel bağlamamak lazım. Gelirse ne ala, gelmezse hiç benim olmamıştır 😉Abi şuan da dia da acayip düşenler arasında bize gelinceye kadar düşsün ama elimize geldiği zaman yükselişe gecer inşallah. Daha 2-3 gün öncesinde 5 dolari goren dia suan için 2.28 dolar . %50 ye yakın kayip var . Eger btc yukarı doğru gitmez ise balinalar ya da başka yatırımcılar kolay kolay altcoine girmez. Aslında ger zaman düşündüğüm ama hic yapamadığım bir durum olan boşta nakitim olsaydı şimdi bazi coinleri almanın tam zamani ( parçalı alim tabiki de)Yfi ve yfii en çabuk toparlayıp yukarı gidecek olan defiler bence ytd