Everything about Points and token distribution Everything about Ranks and Ranking>> Teleport your account from Bitcointalk Latest news: May the 4th be with you
Başlığın cevabı: ne vercen bana ( olmalı)😀😀😀
Quote from: hasyurt on September 10, 2020, 04:12:43 PMBaşlığın cevabı: ne vercen bana ( olmalı)😀😀😀Tezos olabilir mesela beam de uygun gibi ama bugün arttı hepisi... YTD
tezos'ta biraz terste kaldım. al sat yapmak için en güzel coinlerden birisi. satıp bir daha alasım var ama onunla da uğraşmak istemiyorum çünkü çok zamanımı alıyor bu işler.
Benim radarıma nft tokenleri girdi 1 ay önce bonk aldım x10 yapmış ama yükseliş bekliyorum artı olarak stake de yapılıyor stakingde istediğin zaman da çıkabiliyorsunuz 3 milyon Total suppley ve bunun 1.5 milyonu stakingte
Quote from: Resulbil on September 24, 2020, 07:03:48 PMBenim radarıma nft tokenleri girdi 1 ay önce bonk aldım x10 yapmış ama yükseliş bekliyorum artı olarak stake de yapılıyor stakingde istediğin zaman da çıkabiliyorsunuz 3 milyon Total suppley ve bunun 1.5 milyonu stakingteBonk alabileceğimiz sağlam borsa tavsiyen var mı hocam?bu nft tokeni duydum ama us yapar mı bilmiyorum. Bonk ile bok olan şansımızı deneyelim belki iş yapar