Everything about Points and token distribution Everything about Ranks and Ranking>> Teleport your account from Bitcointalk Latest news: May the 4th be with you
Yobit değişik bi borsa ya adamların kendi forunları bile var zamanında çok iyi bounty yapmışlardı forumda girmeyen yoktu bu forum değil tabiki valla hiç anlamıyorum bu borsayı
Quote from: SantaMara on November 19, 2020, 02:02:14 PMYobit değişik bi borsa ya adamların kendi forunları bile var zamanında çok iyi bounty yapmışlardı forumda girmeyen yoktu bu forum değil tabiki valla hiç anlamıyorum bu borsayıDiğer yerde yaptılar ve iyi para dağıttılar. Yüksek rütbeli hesapları olan multiden iyi para götürdü.
Quote from: ustcoin on November 19, 2020, 02:15:53 PMQuote from: SantaMara on November 19, 2020, 02:02:14 PMYobit değişik bi borsa ya adamların kendi forunları bile var zamanında çok iyi bounty yapmışlardı forumda girmeyen yoktu bu forum değil tabiki valla hiç anlamıyorum bu borsayıDiğer yerde yaptılar ve iyi para dağıttılar. Yüksek rütbeli hesapları olan multiden iyi para götürdü.Her zaman bu rütbe olayına takıldım. Aslında erkenden foruma üye olmuştum ancak ilerlemedik, hata ettik
Yobit mining treninini kaçırmış oldum. İlk başlarda girenler iyi kazandılar. şimdi MINEX 0.03$ ve düşmeye devam ediyor görünüyor. Bu durumda ana parayı "MINEX 200 satoshilerde kaldığını düşünürsek" 9 ayda çıkartabiliriz.
Quote from: exgoal on November 20, 2020, 02:10:22 PMYobit mining treninini kaçırmış oldum. İlk başlarda girenler iyi kazandılar. şimdi MINEX 0.03$ ve düşmeye devam ediyor görünüyor. Bu durumda ana parayı "MINEX 200 satoshilerde kaldığını düşünürsek" 9 ayda çıkartabiliriz.Tabi fiyatı da it kalırsa hocam. İşin içinde yobit varsa onlar mutlaka bı tokenin fiyatını aşağıya doğru basar. Yobit uzak durulması gereken bir borsa.
Quote from: trendcoin on November 18, 2020, 11:58:25 PMQuote from: trendcoin on September 17, 2020, 05:31:49 PM......Hocam ilk dönemde girip parayı aldık çok şükür ama sonradan girenler için durum pek iç açıcı olmadı özellikle kontratların pahalı olduğu dönemde alanlar tamamen patlamış olabilir. 19 btc den kontrat satıldı ve alanlar oldu. Üstüne bir süre sonra power olayı çıkarıp Yobit token alma zorunluluğu getirdiler miner gücünün %10 u kadar. Her ay o gücü yenilemek gerekiyor felan. Ben ordan aldığım parayı dllrs %10 günlük faizine yatırdım 10 gün kadar tuttum ordan da kaçıp bi kafa dinlemek adına tatile çıktım. B,zden girip batan olduğunu sanmıyorum ama ruslar büyük patladı yobitte hem minex hem dllrs olayında.
Quote from: trendcoin on September 17, 2020, 05:31:49 PM......
...