Everything about Points and token distribution Everything about Ranks and Ranking>> Teleport your account from Bitcointalk Latest news: Community Awards Winners
Uniswap X, uniswapxchange.com isimli yeni borsa projesi. Katılan herkese 500 Unix Token hediye ediliyor. Airdrop'a telegram botu üzerinden katılıyorsunuz, 25 Ekim'de verdiğiniz cüzdan adresine gönderiliyor. Link: https://t.me/uniswapxbot?start=r0760261522
scam x...
Quote from: fırtınaobüsü on October 20, 2020, 10:54:18 PMscam x...Büyük ihtimalle açan20 milyon dolar yatırım aldık vs deyip duruyorlar ama bana hiç inandırıcı gelmiyor doğrusu.
Quote from: ustcoin on October 28, 2020, 10:16:38 PMQuote from: fırtınaobüsü on October 20, 2020, 10:54:18 PMscam x...Büyük ihtimalle açan20 milyon dolar yatırım aldık vs deyip duruyorlar ama bana hiç inandırıcı gelmiyor doğrusu.20 milyon dolarlık yatırım mı almışlar vay bu da yeni çıktı tutan projenin ismini kopyala itele gitsin bu onunla da kalmamış yalan da söylemiş
Kesinlikle scam bir proje. Hic beklentiye girmeyelim.
Bu işlere belli olmaz ama bu tokenin binance de listelenecegine ihtimal vermiyorum. Bir sürü ıvır zıvır listeledi binance tamam ama bu değildir.
Uniswap'ta herkes para kazandı. Bir tek ben kazanamadım. Airdrop konularında çok şanssızım.