Everything about Points and token distribution Everything about Ranks and Ranking>> Teleport your account from Bitcointalk Latest news: Community Awards Winners
adını duymadığımız borsalarda 2 dolardan işlem görmeye başlamış. bu durum gerçekten ilginç. benim rütbemde yer alan kişilere haftalık 200 ton verilecek ve 3 hafta sonunda 600 ton elde edeceğim. hadi dağıtım zamanında biraz fiyat düşüp 1,5 dolar olsun. düşünsenize 900 dolar. ama gerçekte olacak olan döner:)))
- Yeni kurallara göre 100 karmanın altında olanlar kampanyadan çıkartılmış.- Sadece Mythical ve Hero-Leg rütbeleri kabul edilmiş.- Günlük maksimum 3 mesaja izin veriliyormuş artık.- TON forumunda her hafta minimum 150 karakterlik 5 mesaj atma zorunluluğu gelmiş.Halen kampanyada olan varsa yeni kurallara göz atın arkadaşlar.Not: Karmanın önemi ortaya çıkmaya başladı şimdi. Ne yapmamız gerektiğini biliyorsunuz artık! Karmalarda buluşalım Aceleyle fiyat takibi alanına yazmışım kusura bakmayın. Silemedim de... Zararı yoksa kalsın burada artık.
- Yeni kurallara göre 100 karmanın altında olanlar kampanyadan çıkartılmış.- Sadece Mythical ve Hero-Leg rütbeleri kabul edilmiş.- Günlük maksimum 3 mesaja izin veriliyormuş artık.- TON forumunda her hafta minimum 150 karakterlik 5 mesaj atma zorunluluğu gelmiş.
Quote from: Jupiter on October 19, 2020, 01:52:22 PM- Yeni kurallara göre 100 karmanın altında olanlar kampanyadan çıkartılmış.- Sadece Mythical ve Hero-Leg rütbeleri kabul edilmiş.- Günlük maksimum 3 mesaja izin veriliyormuş artık.- TON forumunda her hafta minimum 150 karakterlik 5 mesaj atma zorunluluğu gelmiş.Yukarıda değişen kuralları yazmıştım. Bir şey daha gözüme çarptı. Hero/Leg rütbeleri ilk hafta için 200 TON alıyorlardı. En az yüz kişiyi çıkartmalarına rağmen Hero ve Leg'lerin hakkın bile düşürmüşler; artık 100 TON alacaklarmış!
Demek ki değerli bir token olacak ki şimdiden dağıtacaklsri ödülü kısmaya çalışıyorlar. Aklımdan acaba yeni ethereum bu mu olacak diye de geçmiyor değil hani. Bu da bir Rus yapımı sonuçta. Telegram da tum dünya da yaygınlaştı olur mu olur hiç belli olmaz