Everything about Points and token distribution Everything about Ranks and Ranking>> Teleport your account from Bitcointalk Latest news: Community Awards Winners
TON'larımı @Chatex_bot üzerinden sattıktan sonra ufak miktarlı BTC çekimimi yaptım dün akşam. Sonrasında 100 TON'u da sattım. 0.0075 BTC çekim verdim. Neredeyse 18 saat geçti ama cüzdanıma halen gelmedi. Bu kadar uzun bekleyen oldu mu hiç bot üzerinden çekim yaptığında? Ben 20k sat olan standart komisyonu kullanmıştım.
dün ben yaptığım zaman 1 saat sonra gibi bir sürede gelmişti hocam. işlem onayı verdi mi peki? tx falan oluştuysa beklemekten başke çare yok.chatex'te cüzdana tıkladığınız zaman balance kısmında bir şey var mı?
Quote from: Jupiter on October 28, 2020, 12:16:52 PMTON'larımı @Chatex_bot üzerinden sattıktan sonra ufak miktarlı BTC çekimimi yaptım dün akşam. Sonrasında 100 TON'u da sattım. 0.0075 BTC çekim verdim. Neredeyse 18 saat geçti ama cüzdanıma halen gelmedi. Bu kadar uzun bekleyen oldu mu hiç bot üzerinden çekim yaptığında? Ben 20k sat olan standart komisyonu kullanmıştım.Hocam ben bir kısmını trx olarak çektim. 10-15 sin sürdü. ( 9 tanesini)Geri kalanını da 201 adet yaklaşık olarak. Onu da usdt olarak trustwallete çektim o da 1 dk sürmedi. Galiba bizim ton imza olayimiz bitti gibi o listede olan kimse çıkmaz. Zaten Şuan ortalık bounty yönünden kesat. Dun yine özelden mesaj attim managere ama yine cevap gelmedi. 100 karmayi geçmemiz işe yaramadı. Belki baska bahara artık
Quote from: gospodin on October 28, 2020, 02:35:46 PMdün ben yaptığım zaman 1 saat sonra gibi bir sürede gelmişti hocam. işlem onayı verdi mi peki? tx falan oluştuysa beklemekten başke çare yok.chatex'te cüzdana tıkladığınız zaman balance kısmında bir şey var mı?BTC balansı sıfır gösteriyor hocam. TX kaydını verdi bana Chatex:https://blockchair.com/bitcoin/transaction/5f1c5bc900d73c87cbf1b5d6ff0914c7a716780f0567edd5969a6b407d8a45a0/?from=chatex24 saat olmuş şaka gibi Desteğe bir mesaj yazdım. Çok fazla yoğunluk olduğunu söyledi... İşin kötüsü, şu altcoin düşüşünde almak istediklerim vardı onları kaçırdım!
Şimdiden 0.90 USD'a gerilemiş fiyat, 10 milyar supply çok yüksek beyler dikkat edin, daha önce belirttiğimiz gibi bu fiyatlardan satan daha ucuza geri toplama şansı bulacaktır büyük olasılıkla...
Bu ton un da forumu var oraya da üye olup orayı da şenlendirsek mi acaba. Yarın bir gün belli olmaz belki orasida kaliteli yer olur insanlar gelsin diye cazip kampanya yapabilirler