Everything about Points and token distribution Everything about Ranks and Ranking>> Teleport your account from Bitcointalk Latest news: Community Awards Winners
zaman kısıtlamasından dolayı şu an sadece 3 kişiye karma verebildim. şöyle bir durum var ben mesela herkese verirken bana dönüş olmuor. bu yüzden bir sonraki periyotta bu listede bulunan bazı arkadaşları kendi kararımla listemden çıkarmak zorunda kalacağım. kim atıyor nereden biliyorsun diye sorarsanız? mesaj atan arkadaşlar oluyor ya da diğer taraftan muhabbetim olan arkadaşlar da var. çok zor bir olay değil arkadaşlar ama demek ki istenen bu. sadece ben ben ben!!!
Başlığa yorum yapan son 12 farklı kişiye karma verdim sanırım. 11 de olabilir 13 de geri dönüşü dört gözle bekliyorum
Quote from: Filozofoloji on December 21, 2020, 10:50:42 AMBaşlığa yorum yapan son 12 farklı kişiye karma verdim sanırım. 11 de olabilir 13 de geri dönüşü dört gözle bekliyorum İlk geri dönüş benden olsun o zaman hocam tekrar aramıza hoş geldiniz umarım daha da artar sayımız son zamanlarda farklı kişiler görmemiz olumlu bir gelişme
Karmaları verdim ben de arkadaşlar, bir kaç sayfadır yazmamıştım eğer arada beni atlayan varsa lütfen artıya basabilir mi teşekkürler şimdiden karmalar için.