Everything about Points and token distribution Everything about Ranks and Ranking>> Teleport your account from Bitcointalk Latest news: Community Awards Winners
Gördüğüm herkese birer karma yolladım beyler. Kolay gelsin.
Ben de son 1 aydır aktif olan herkese karmaları yollamış bulunmaktayım. Kolay gelsin herkese.
Quote from: fallenangel1789 on January 31, 2021, 06:07:46 PMBen de son 1 aydır aktif olan herkese karmaları yollamış bulunmaktayım. Kolay gelsin herkese.Sağolun hocam benim de karmalar iyi seviyeye geldi sayılır free ton kampanyasından sonra karma isterler sandık ama istemediler ne olur ne olmaz karmaları stoklayalım belki yarın bir gün karma yüzünden parayı vururuz belli mi olur
Quote from: Xx on January 31, 2021, 10:52:11 PMQuote from: fallenangel1789 on January 31, 2021, 06:07:46 PMBen de son 1 aydır aktif olan herkese karmaları yollamış bulunmaktayım. Kolay gelsin herkese.Sağolun hocam benim de karmalar iyi seviyeye geldi sayılır free ton kampanyasından sonra karma isterler sandık ama istemediler ne olur ne olmaz karmaları stoklayalım belki yarın bir gün karma yüzünden parayı vururuz belli mi olur İnşallah Çok beklentim yok şimdi kazandıklarımızın bir ederi olacaksa zaten 3 sene sonra olur gibime geliyor. Ama belli olmaz tabi. 3 yıl sonunda bir ferrum bir jrt gibi iş yapan bir proje gelecekse zaten bekleriz de orası ayrı
Aktif olan herkese artı karmayi verdim. Bazen bu başlık altında veriyorum + yi bazen de altcoinler ile ilgili olan sayfada aktif olan arkadaşlara + karma hep veriyorum. Merit gibi değil çok şükür ( tabi şimdilik) ileride ne olacağı belli olmaz.