Everything about Points and token distribution Everything about Ranks and Ranking>> Teleport your account from Bitcointalk Latest news: Community Awards Winners
Gördüğüm herkese patır patır veriyorum member üyelerde büyüyünce bizlere karma verirler inşallah boşuna emek etmiyoruzdur umarım
listeye eklediğiniz için teşekürler. şu 100 saat dolunca bende ateşliycem Ama ilerde bu konu burdaki herkesin başına bela olur bence Diğer tarafta benzer bir merit diyaloğu vardı.
Dostlar piyasanın kötü olması, işlerin yoğunluğu, psikolojik olarak pek iyi bir durumda olmamam nedeniyle 15 gündür foruma uğramadım. Başlığı görünce yazayım dedim. Yoklama alınıyorsa buradayım el kaldırıyorum 👆
Quote from: stalker on November 08, 2020, 01:46:52 PMDostlar piyasanın kötü olması, işlerin yoğunluğu, psikolojik olarak pek iyi bir durumda olmamam nedeniyle 15 gündür foruma uğramadım. Başlığı görünce yazayım dedim. Yoklama alınıyorsa buradayım el kaldırıyorum 👆Hoş geldiniz hocam karma verebileceğiniz zaman unutmadan vermenizi hatırlatıyorum bir an önce rütbe atlayıp kampanyalara katılın hocam
Quote from: Xx on November 08, 2020, 01:50:59 PMQuote from: stalker on November 08, 2020, 01:46:52 PMDostlar piyasanın kötü olması, işlerin yoğunluğu, psikolojik olarak pek iyi bir durumda olmamam nedeniyle 15 gündür foruma uğramadım. Başlığı görünce yazayım dedim. Yoklama alınıyorsa buradayım el kaldırıyorum 👆Hoş geldiniz hocam karma verebileceğiniz zaman unutmadan vermenizi hatırlatıyorum bir an önce rütbe atlayıp kampanyalara katılın hocamHocam az kaldı hero olunca bol bol karma dağıtacağım inşallah 🙂
NboramirgargamelWujumadenci_34faredogurandagvycl87NetzenVispiliosonerboşu anlık sadece bu arkadaşlara selam verebildim. yarın ya da pazar günü kalan diğer arkadaşlara selamlarımı iletirim. ben de 100 saat işi parçalı oldu yapacak bir şey yok:)