Everything about Points and token distribution Everything about Ranks and Ranking>> Teleport your account from Bitcointalk Latest news: May the 4th be with you
1,5 Milyar token adetli bir proje nasıl 0,03 centte duruyor anlamsız bkex borsasında kaç tane dolaşımda token var bunu bilen varmı veya serbest olan kaç token var ona göre fiyat analizi yapmak lazım.
Bithumb normal olan mı global olan mı çünkü ikisini arasında çok büyük fark var birisi çöp birisi sağlam borsa bunlara dikkat etmek lazım millet böyyle gaza gelip alıyor sonra batıyor.
Quote from: Bozkurt on January 04, 2021, 09:12:05 PMBithumb normal olan mı global olan mı çünkü ikisini arasında çok büyük fark var birisi çöp birisi sağlam borsa bunlara dikkat etmek lazım millet böyyle gaza gelip alıyor sonra batıyor.biz almayacağız satacağız hocam:))fee insani olursa tabii.
3700 tane de ben de var hasyurt hocam işlem yapınca haber verebilir misin, kyc istiyor mu bilmiyorum ama istemiyor diye yazmışlardı sanırım bir telegram grubunda.
Hold yapacaktım ama fiyatın ve supplyın durumunu göz önünde bulundurduğumda satmak daha mantıklı ama şuan tabi attığım taş ürküttüğüne değmeli benim 2100 amepay var ve hepi topu 40 dolar yapıyor fee oranına değmez
Quote from: waybesuricata on January 07, 2021, 09:01:45 PM3700 tane de ben de var hasyurt hocam işlem yapınca haber verebilir misin, kyc istiyor mu bilmiyorum ama istemiyor diye yazmışlardı sanırım bir telegram grubunda.Kyc istemiyor hocam. Bende xrp ye döndürüp bitmaxa attim. Orada bitmaxin kendi tokeni aldım. Onu da dün kilitlenmiştim. Baktım bugün %50 değer kazanmış satacağım.