Everything about Points and token distribution Everything about Ranks and Ranking>> Teleport your account from Bitcointalk Latest news: May the 4th be with you
Diğer tarafın ödemelerini de yaptılar. Ödeme konusunda bir problem yaşanmayacağını belirtmiştim.İleride değerlenir diye düşünüyorum.Ama galiba token adını Etherscana eklememişler.BUnu yaparlarsa güzel olacaktır. Bende N/A gözüküyor.
Etherscan'dan mı bakıyorsunuz benim cüzdanda NA gözükmüyor. AME Token (AME) şeklinde yazıyor logosu da var hatta. Siz başka yerden mi bahdesiyorsunuz yoksa yanlış yere mi bakıyorum ben.
Quote from: Jupiter on November 10, 2020, 06:00:44 PMSpreadsheet'e baktım ve benim 3 postumu saymış görünüyor. Ben başvururken toplam post sayımı yazmıştım. Ama yönetici activity sayısı üzerinden yazıp hesaplamış!Activity her postta yükselmiyor sonuçta. Rütbe atlama sıralarında mesela post atsanız bile activity durmuş oluyor. Benim de öyle oldu sanırım:( Burada bir yanlışlık var yaniHocam telegram dan yaz bence. Mutlaka yanlışlık vardır. Başvuru postunu da atin ki sağlam olsun. Benim 20 de 20 sayılmış. Daha gelen bir şey yok ama 3000 tane demiş. Bu şekilde devam etse yeter Allah bereket versin. Off topic dediği yer bizim konu dışı degil herhalde.
Spreadsheet'e baktım ve benim 3 postumu saymış görünüyor. Ben başvururken toplam post sayımı yazmıştım. Ama yönetici activity sayısı üzerinden yazıp hesaplamış!Activity her postta yükselmiyor sonuçta. Rütbe atlama sıralarında mesela post atsanız bile activity durmuş oluyor. Benim de öyle oldu sanırım:( Burada bir yanlışlık var yani
Spreadsheet'e baktım ve benim 3 postumu saymış görünüyor. Ben başvururken toplam post sayımı yazmıştım. Ama yönetici activity sayısı üzerinden yazıp hesaplamış!Activity her postta yükselmiyor sonuçta. Rütbe atlama sıralarında mesela post atsanız bile activity durmuş oluyor. Benim de öyle oldu sanırım:( Burada bir yanlışlık var yaniBaşvuran herkes gerçek post sayısını mı yazdı yoksa activity sayısını? Bi kontrol eder misiniz?
"AMEPAY Signature stop for Altcoinstalks. The AMEPAY team Doesn't want to run signatures on Altcoinstalks. Remove all the Altcoinstalks signature. Bitcointalk Signature campaign open till IEO end. Thank you."Bu şekilde duyuru girmiş bounty yöneticisi telegram grubuna. İmzayı bitirmişler bu forumda.
Lanet olası federaller! İkinci sınıf muamelesi yapmışlar foruma. O kadar form doldurduk, üye olduk, post attık, inceledik, takip ettik, vs... Çat diye kampanya bitiriyorlar. Çok acemi hareketler bunlar! Kafa-göz dalası geliyor insanın 🤬
Quote from: Jupiter on November 12, 2020, 01:36:33 PMLanet olası federaller! İkinci sınıf muamelesi yapmışlar foruma. O kadar form doldurduk, üye olduk, post attık, inceledik, takip ettik, vs... Çat diye kampanya bitiriyorlar. Çok acemi hareketler bunlar! Kafa-göz dalası geliyor insanın 🤬Pek burası yaygın degil ondan herhalde