Everything about Points and token distribution Everything about Ranks and Ranking>> Teleport your account from Bitcointalk Latest news: Community Awards Winners
Olurda yakın zamanda binance ve kucoin de desteklediğini açıklarsa ankr iyi gider. Vereceği tokenin toplam miktarı azmış gayet güzel ama piyasaya çıktığı zaman talep görecek mi? Burası en büyük soru işareti.
Quote from: gargamel on December 20, 2020, 03:43:12 PMOlurda yakın zamanda binance ve kucoin de desteklediğini açıklarsa ankr iyi gider. Vereceği tokenin toplam miktarı azmış gayet güzel ama piyasaya çıktığı zaman talep görecek mi? Burası en büyük soru işareti. Evet. Haklısınız. +1ANKR ağı güçlenmdikçe ONXden de fazla bir şey beklemiyorum açıkçası. Ancak zaten uzun vadeli bir yatırım olarak almıştım çünkü ETH2.0 dan sonra ANKR tarzo koinlerin değer kazanacağını düşünüyorum. Bu da hediyesi olacak bana.
Quote from: fallenangel1789 on December 20, 2020, 03:50:55 PMQuote from: gargamel on December 20, 2020, 03:43:12 PMOlurda yakın zamanda binance ve kucoin de desteklediğini açıklarsa ankr iyi gider. Vereceği tokenin toplam miktarı azmış gayet güzel ama piyasaya çıktığı zaman talep görecek mi? Burası en büyük soru işareti. Evet. Haklısınız. +1ANKR ağı güçlenmdikçe ONXden de fazla bir şey beklemiyorum açıkçası. Ancak zaten uzun vadeli bir yatırım olarak almıştım çünkü ETH2.0 dan sonra ANKR tarzo koinlerin değer kazanacağını düşünüyorum. Bu da hediyesi olacak bana.İyi partnerlikler açıklıyolar ama en dandik projeler bile çoğu projeyle partnerlik açıklıyor artık bunlarda çok önemsiz geliyo millete ankr'nin çok hype alacağını düşünüyorum airdrop'tan
Binance airdrobu destekleyeceğini açıklamış. Ama fiyatta tık yok. ANKR kötü bir projeye benzemiyor. Defi sektörü büyürse bir şeyler yapabilir. Ancak bu airdrop için coin almak makul değil.