Everything about Points and token distribution Everything about Ranks and Ranking>> Teleport your account from Bitcointalk Latest news: Community Awards Winners
UFO Gaming'e bakayım ben de daha önce duydum adını ama hiç araştırmadım projeyi. Ben de genel olarak avax ağı ve fan tokenlar ile ilgileniyorum.
Altcoin sepetime yeni bir coin ekledim. Ooki , bu projenin de geleceği olduğuna inanıyorum. Azero da iyi al sat imkanı veriyor. Bu zamana kadar boşuna alıp beklemişim. Elinizde ki paranın bir kısmı ile al sat yapın ama sabırlı olmaya özen gösterin.
Dks diye bir token gözüme ilişti ve bende az bir miktar aldım. Şansımızı deniyoruz bakalım hangisi x100 gidecek. Dks de hem oyun hemde metaverse tokeni. Belki iş yapar. Cmc de aratıp inceleyebilirsiniz.
Valla dks birşeyler yapıyor. Telegram kanallarinda epey bir yüksek hedef verem var.Projenin ne kadar büyük olduğundan bahsediliyor ama çok fazla türk olduğu için ben endişe de ediyorum açıkçası.
Son zamanlarda en çok para kazandıran token DKS olmuştur kesinlikle..Telegram grubundaki arkadaşlar Twitter'da epey aktif ama bence fiyatın bu kadar artmasında onların etkili olabileceğini sanmıyorum.