Everything about Points and token distribution Everything about Ranks and Ranking>> Teleport your account from Bitcointalk Latest news: Community Awards Winners
Quote from: hasyurt on March 22, 2022, 07:06:43 AMQuote from: SkyLords on March 21, 2022, 10:28:10 PMÖzgün içerik baya bir sürü NFT yaptım. Fakat tabi tanınmamış olmakla beraber sanırım bu işte bir iş dönüyor dememek elde değil. Hani coin satar gibi NFT satılmıyor. Satışa sunuyorsun belki aylardır bekleyen ama satamadığım NFT'lerim var. Bir tane satsam diyeceğim ki NFT iyi bir şey. Ama satamadığım için diyemiyorum Hocam ünlü birisi olmuş olsaydınız şimdiye kadar çoktan satardınız. Bu nft leri opensea üzerinden mi yaptınız? Ücretsiz nft yapılıyordu galiba orada. İnşallah bir gün satılır. Bence altcoin piyasası ralli yaparsa sizin NFT ler de satılır büyük ihtimalleTüm platformlarda yaptığım NFT'leri koydum. Hani öyle alıntı vs değil. Bildiğin Bilgisayar çizimi vs oluşturduğum bir sürü NFT elde duruyor. Hem aslında kripto alanına yakın NFT'ler yaptım. 6 adet koydum. Baktım satılmıyor geri kalan 9 tanesini hala koymadım. Bilgisayarda tutuyorum
Quote from: SkyLords on March 21, 2022, 10:28:10 PMÖzgün içerik baya bir sürü NFT yaptım. Fakat tabi tanınmamış olmakla beraber sanırım bu işte bir iş dönüyor dememek elde değil. Hani coin satar gibi NFT satılmıyor. Satışa sunuyorsun belki aylardır bekleyen ama satamadığım NFT'lerim var. Bir tane satsam diyeceğim ki NFT iyi bir şey. Ama satamadığım için diyemiyorum Hocam ünlü birisi olmuş olsaydınız şimdiye kadar çoktan satardınız. Bu nft leri opensea üzerinden mi yaptınız? Ücretsiz nft yapılıyordu galiba orada. İnşallah bir gün satılır. Bence altcoin piyasası ralli yaparsa sizin NFT ler de satılır büyük ihtimalle
Özgün içerik baya bir sürü NFT yaptım. Fakat tabi tanınmamış olmakla beraber sanırım bu işte bir iş dönüyor dememek elde değil. Hani coin satar gibi NFT satılmıyor. Satışa sunuyorsun belki aylardır bekleyen ama satamadığım NFT'lerim var. Bir tane satsam diyeceğim ki NFT iyi bir şey. Ama satamadığım için diyemiyorum
Quote from: SkyLords on March 23, 2022, 10:36:58 PMQuote from: hasyurt on March 22, 2022, 07:06:43 AMQuote from: SkyLords on March 21, 2022, 10:28:10 PMÖzgün içerik baya bir sürü NFT yaptım. Fakat tabi tanınmamış olmakla beraber sanırım bu işte bir iş dönüyor dememek elde değil. Hani coin satar gibi NFT satılmıyor. Satışa sunuyorsun belki aylardır bekleyen ama satamadığım NFT'lerim var. Bir tane satsam diyeceğim ki NFT iyi bir şey. Ama satamadığım için diyemiyorum Hocam ünlü birisi olmuş olsaydınız şimdiye kadar çoktan satardınız. Bu nft leri opensea üzerinden mi yaptınız? Ücretsiz nft yapılıyordu galiba orada. İnşallah bir gün satılır. Bence altcoin piyasası ralli yaparsa sizin NFT ler de satılır büyük ihtimalleTüm platformlarda yaptığım NFT'leri koydum. Hani öyle alıntı vs değil. Bildiğin Bilgisayar çizimi vs oluşturduğum bir sürü NFT elde duruyor. Hem aslında kripto alanına yakın NFT'ler yaptım. 6 adet koydum. Baktım satılmıyor geri kalan 9 tanesini hala koymadım. Bilgisayarda tutuyorum Hangisinin alıcı bulacağını bilemezsin hocam farklı şeyler ise hepsini köy bence. Tabi sana maddi bir yükü yoksa.Daha önce osurugunu satan bile oldu nft olarak. NFt ler tam anlamıyla ne olduğu anlaşılır ise daha çok ilgi girecektir bence.
Quote from: hasyurt on March 24, 2022, 07:14:17 AMQuote from: SkyLords on March 23, 2022, 10:36:58 PMQuote from: hasyurt on March 22, 2022, 07:06:43 AMQuote from: SkyLords on March 21, 2022, 10:28:10 PMÖzgün içerik baya bir sürü NFT yaptım. Fakat tabi tanınmamış olmakla beraber sanırım bu işte bir iş dönüyor dememek elde değil. Hani coin satar gibi NFT satılmıyor. Satışa sunuyorsun belki aylardır bekleyen ama satamadığım NFT'lerim var. Bir tane satsam diyeceğim ki NFT iyi bir şey. Ama satamadığım için diyemiyorum Hocam ünlü birisi olmuş olsaydınız şimdiye kadar çoktan satardınız. Bu nft leri opensea üzerinden mi yaptınız? Ücretsiz nft yapılıyordu galiba orada. İnşallah bir gün satılır. Bence altcoin piyasası ralli yaparsa sizin NFT ler de satılır büyük ihtimalleTüm platformlarda yaptığım NFT'leri koydum. Hani öyle alıntı vs değil. Bildiğin Bilgisayar çizimi vs oluşturduğum bir sürü NFT elde duruyor. Hem aslında kripto alanına yakın NFT'ler yaptım. 6 adet koydum. Baktım satılmıyor geri kalan 9 tanesini hala koymadım. Bilgisayarda tutuyorum Hangisinin alıcı bulacağını bilemezsin hocam farklı şeyler ise hepsini köy bence. Tabi sana maddi bir yükü yoksa.Daha önce osurugunu satan bile oldu nft olarak. NFt ler tam anlamıyla ne olduğu anlaşılır ise daha çok ilgi girecektir bence.Kendimce kart destesi oluşturdum. Çok fazla dolaşımda olmasın diye 1 adet koyuyorsun, alıcı yok. Çok satayım diye çok koyuyorsun alıcı yok. Hala NFT olayını çözebilmiş değilim. Halbuki benim yaptığım öyle kötü bir şey değil. Özgün ve kendine has bir şey yaptım.
Quote from: SkyLords on March 25, 2022, 08:44:03 PMQuote from: hasyurt on March 24, 2022, 07:14:17 AMQuote from: SkyLords on March 23, 2022, 10:36:58 PMQuote from: hasyurt on March 22, 2022, 07:06:43 AMQuote from: SkyLords on March 21, 2022, 10:28:10 PMÖzgün içerik baya bir sürü NFT yaptım. Fakat tabi tanınmamış olmakla beraber sanırım bu işte bir iş dönüyor dememek elde değil. Hani coin satar gibi NFT satılmıyor. Satışa sunuyorsun belki aylardır bekleyen ama satamadığım NFT'lerim var. Bir tane satsam diyeceğim ki NFT iyi bir şey. Ama satamadığım için diyemiyorum Sözde bir NFT kart oyunu projesinden bile teklif geldi. Sonra araştırdım proje ve ekip içime sinmedi. Neyse adam bana diyor ki seni her yerde şikayet edeceğim. Her yerde senin adını yazacağım iş yapamayasın. Bende dedim ki NFT'yi iş olarak yapmıyorum. Bu benim işim değil. Hobi olarak yapıyorum. Kime veya nereye yazarsan yaz sıkıntı yok diye yazdım. :D:DHocam ünlü birisi olmuş olsaydınız şimdiye kadar çoktan satardınız. Bu nft leri opensea üzerinden mi yaptınız? Ücretsiz nft yapılıyordu galiba orada. İnşallah bir gün satılır. Bence altcoin piyasası ralli yaparsa sizin NFT ler de satılır büyük ihtimalleTüm platformlarda yaptığım NFT'leri koydum. Hani öyle alıntı vs değil. Bildiğin Bilgisayar çizimi vs oluşturduğum bir sürü NFT elde duruyor. Hem aslında kripto alanına yakın NFT'ler yaptım. 6 adet koydum. Baktım satılmıyor geri kalan 9 tanesini hala koymadım. Bilgisayarda tutuyorum Hangisinin alıcı bulacağını bilemezsin hocam farklı şeyler ise hepsini köy bence. Tabi sana maddi bir yükü yoksa.Daha önce osurugunu satan bile oldu nft olarak. NFt ler tam anlamıyla ne olduğu anlaşılır ise daha çok ilgi girecektir bence.Kendimce kart destesi oluşturdum. Çok fazla dolaşımda olmasın diye 1 adet koyuyorsun, alıcı yok. Çok satayım diye çok koyuyorsun alıcı yok. Hala NFT olayını çözebilmiş değilim. Halbuki benim yaptığım öyle kötü bir şey değil. Özgün ve kendine has bir şey yaptım.Hocam Nft lere ilgi artınca sizde satarsınız inşallah. Nft yapabiliyor olmanız bile çok iyi.Ben hiç denemedim ama yapabileceğimi zannetmiyorum. İnşallah yakın zamanda istediğiniz fiyatlara satarsınız.
Quote from: hasyurt on March 24, 2022, 07:14:17 AMQuote from: SkyLords on March 23, 2022, 10:36:58 PMQuote from: hasyurt on March 22, 2022, 07:06:43 AMQuote from: SkyLords on March 21, 2022, 10:28:10 PMÖzgün içerik baya bir sürü NFT yaptım. Fakat tabi tanınmamış olmakla beraber sanırım bu işte bir iş dönüyor dememek elde değil. Hani coin satar gibi NFT satılmıyor. Satışa sunuyorsun belki aylardır bekleyen ama satamadığım NFT'lerim var. Bir tane satsam diyeceğim ki NFT iyi bir şey. Ama satamadığım için diyemiyorum Sözde bir NFT kart oyunu projesinden bile teklif geldi. Sonra araştırdım proje ve ekip içime sinmedi. Neyse adam bana diyor ki seni her yerde şikayet edeceğim. Her yerde senin adını yazacağım iş yapamayasın. Bende dedim ki NFT'yi iş olarak yapmıyorum. Bu benim işim değil. Hobi olarak yapıyorum. Kime veya nereye yazarsan yaz sıkıntı yok diye yazdım. :D:DHocam ünlü birisi olmuş olsaydınız şimdiye kadar çoktan satardınız. Bu nft leri opensea üzerinden mi yaptınız? Ücretsiz nft yapılıyordu galiba orada. İnşallah bir gün satılır. Bence altcoin piyasası ralli yaparsa sizin NFT ler de satılır büyük ihtimalleTüm platformlarda yaptığım NFT'leri koydum. Hani öyle alıntı vs değil. Bildiğin Bilgisayar çizimi vs oluşturduğum bir sürü NFT elde duruyor. Hem aslında kripto alanına yakın NFT'ler yaptım. 6 adet koydum. Baktım satılmıyor geri kalan 9 tanesini hala koymadım. Bilgisayarda tutuyorum Hangisinin alıcı bulacağını bilemezsin hocam farklı şeyler ise hepsini köy bence. Tabi sana maddi bir yükü yoksa.Daha önce osurugunu satan bile oldu nft olarak. NFt ler tam anlamıyla ne olduğu anlaşılır ise daha çok ilgi girecektir bence.Kendimce kart destesi oluşturdum. Çok fazla dolaşımda olmasın diye 1 adet koyuyorsun, alıcı yok. Çok satayım diye çok koyuyorsun alıcı yok. Hala NFT olayını çözebilmiş değilim. Halbuki benim yaptığım öyle kötü bir şey değil. Özgün ve kendine has bir şey yaptım.
Quote from: SkyLords on March 23, 2022, 10:36:58 PMQuote from: hasyurt on March 22, 2022, 07:06:43 AMQuote from: SkyLords on March 21, 2022, 10:28:10 PMÖzgün içerik baya bir sürü NFT yaptım. Fakat tabi tanınmamış olmakla beraber sanırım bu işte bir iş dönüyor dememek elde değil. Hani coin satar gibi NFT satılmıyor. Satışa sunuyorsun belki aylardır bekleyen ama satamadığım NFT'lerim var. Bir tane satsam diyeceğim ki NFT iyi bir şey. Ama satamadığım için diyemiyorum Sözde bir NFT kart oyunu projesinden bile teklif geldi. Sonra araştırdım proje ve ekip içime sinmedi. Neyse adam bana diyor ki seni her yerde şikayet edeceğim. Her yerde senin adını yazacağım iş yapamayasın. Bende dedim ki NFT'yi iş olarak yapmıyorum. Bu benim işim değil. Hobi olarak yapıyorum. Kime veya nereye yazarsan yaz sıkıntı yok diye yazdım. :D:DHocam ünlü birisi olmuş olsaydınız şimdiye kadar çoktan satardınız. Bu nft leri opensea üzerinden mi yaptınız? Ücretsiz nft yapılıyordu galiba orada. İnşallah bir gün satılır. Bence altcoin piyasası ralli yaparsa sizin NFT ler de satılır büyük ihtimalleTüm platformlarda yaptığım NFT'leri koydum. Hani öyle alıntı vs değil. Bildiğin Bilgisayar çizimi vs oluşturduğum bir sürü NFT elde duruyor. Hem aslında kripto alanına yakın NFT'ler yaptım. 6 adet koydum. Baktım satılmıyor geri kalan 9 tanesini hala koymadım. Bilgisayarda tutuyorum Hangisinin alıcı bulacağını bilemezsin hocam farklı şeyler ise hepsini köy bence. Tabi sana maddi bir yükü yoksa.Daha önce osurugunu satan bile oldu nft olarak. NFt ler tam anlamıyla ne olduğu anlaşılır ise daha çok ilgi girecektir bence.
Quote from: hasyurt on March 22, 2022, 07:06:43 AMQuote from: SkyLords on March 21, 2022, 10:28:10 PMÖzgün içerik baya bir sürü NFT yaptım. Fakat tabi tanınmamış olmakla beraber sanırım bu işte bir iş dönüyor dememek elde değil. Hani coin satar gibi NFT satılmıyor. Satışa sunuyorsun belki aylardır bekleyen ama satamadığım NFT'lerim var. Bir tane satsam diyeceğim ki NFT iyi bir şey. Ama satamadığım için diyemiyorum Sözde bir NFT kart oyunu projesinden bile teklif geldi. Sonra araştırdım proje ve ekip içime sinmedi. Neyse adam bana diyor ki seni her yerde şikayet edeceğim. Her yerde senin adını yazacağım iş yapamayasın. Bende dedim ki NFT'yi iş olarak yapmıyorum. Bu benim işim değil. Hobi olarak yapıyorum. Kime veya nereye yazarsan yaz sıkıntı yok diye yazdım. :D:DHocam ünlü birisi olmuş olsaydınız şimdiye kadar çoktan satardınız. Bu nft leri opensea üzerinden mi yaptınız? Ücretsiz nft yapılıyordu galiba orada. İnşallah bir gün satılır. Bence altcoin piyasası ralli yaparsa sizin NFT ler de satılır büyük ihtimalleTüm platformlarda yaptığım NFT'leri koydum. Hani öyle alıntı vs değil. Bildiğin Bilgisayar çizimi vs oluşturduğum bir sürü NFT elde duruyor. Hem aslında kripto alanına yakın NFT'ler yaptım. 6 adet koydum. Baktım satılmıyor geri kalan 9 tanesini hala koymadım. Bilgisayarda tutuyorum
Quote from: SkyLords on March 21, 2022, 10:28:10 PMÖzgün içerik baya bir sürü NFT yaptım. Fakat tabi tanınmamış olmakla beraber sanırım bu işte bir iş dönüyor dememek elde değil. Hani coin satar gibi NFT satılmıyor. Satışa sunuyorsun belki aylardır bekleyen ama satamadığım NFT'lerim var. Bir tane satsam diyeceğim ki NFT iyi bir şey. Ama satamadığım için diyemiyorum Sözde bir NFT kart oyunu projesinden bile teklif geldi. Sonra araştırdım proje ve ekip içime sinmedi. Neyse adam bana diyor ki seni her yerde şikayet edeceğim. Her yerde senin adını yazacağım iş yapamayasın. Bende dedim ki NFT'yi iş olarak yapmıyorum. Bu benim işim değil. Hobi olarak yapıyorum. Kime veya nereye yazarsan yaz sıkıntı yok diye yazdım. :D:DHocam ünlü birisi olmuş olsaydınız şimdiye kadar çoktan satardınız. Bu nft leri opensea üzerinden mi yaptınız? Ücretsiz nft yapılıyordu galiba orada. İnşallah bir gün satılır. Bence altcoin piyasası ralli yaparsa sizin NFT ler de satılır büyük ihtimalle