Everything about Points and token distribution Everything about Ranks and Ranking>> Teleport your account from Bitcointalk Latest news: Community Awards Winners
jakie monety trzymasz?
Sie wszystko tak sypnelo ze az wstyd ze nie zamienilem na USDT .... ale zalapalem sie na pare ICO wiec nie zaluje. No i obczajam aidropy.Mozna by zalozyc jakis temat np zastanow sie 2 razy zanim wklejsz shit dropa :-)
...18 Havven1000 Referum128 CNN i nawet nie wiem co to jest
Quote from: Lukasz on April 03, 2018, 07:21:31 AMSie wszystko tak sypnelo ze az wstyd ze nie zamienilem na USDT .... ale zalapalem sie na pare ICO wiec nie zaluje. No i obczajam aidropy.Mozna by zalozyc jakis temat np zastanow sie 2 razy zanim wklejsz shit dropa :-)Zgadzam się z tobą w 100%. Nie rozumiem jak można wklejać wszystkie airdropy jak leci bo polowa z nich to czysty przekręt. Wiem że ciężko jest sprawdzić ale da się w jakimś chociaż stopniu wybrać te najlepsze.
Quote from: EmoneyABC on April 08, 2018, 11:31:01 PMQuote from: Lukasz on April 03, 2018, 07:21:31 AMSie wszystko tak sypnelo ze az wstyd ze nie zamienilem na USDT .... ale zalapalem sie na pare ICO wiec nie zaluje. No i obczajam aidropy.Mozna by zalozyc jakis temat np zastanow sie 2 razy zanim wklejsz shit dropa :-)Zgadzam się z tobą w 100%. Nie rozumiem jak można wklejać wszystkie airdropy jak leci bo polowa z nich to czysty przekręt. Wiem że ciężko jest sprawdzić ale da się w jakimś chociaż stopniu wybrać te najlepsze.Nie ma prostszego sposobu zeby wyludzic adres email. Nawet nie proboje sobie wyobrazic ile mozna dostac za baze 10 k/100k email adresow.
Quote from: Lukasz on April 24, 2018, 01:04:49 AM...18 Havven1000 Referum128 CNN i nawet nie wiem co to jestJak nie wiesz co to jest to pewnie jakiś badziew po snapshotach. Jeżeli nic nie będziesz z nimi robił to po jakimś czasie znikną. A jak nie i są bezwartościowe to zawsze możesz je wysłać do pustego adresu i po prostu spalić., jeżeli na przykład chcesz sobie posprzątać bo tak jak ja mam około 120 różnych token w kilkunastu portfelach i czasem muszę się naprawdę namęczyć żeby to jakoś posegregować. Też mam te śmieci co jakiś czas.