Everything about Points and token distribution Everything about Ranks and Ranking>> Teleport your account from Bitcointalk Latest news: Community Awards Winners
Bu airdrobun amacı ne acaba ben onu merak ediyorum. Hadi bir coin olur ve epey zamandır piyasada bulunur ve coini canlandırmak için takım yeni token çıkartıp airdrop yapar. Benim mantığıma pek yatmadı. Airdrop dağıtımı okuduktan sonra fiyatı geri gelir büyük olasılıkla.
launchpool'dan 3-4 dolar ile çıktığında bile deli apy'si vardı, oradan 136 dolara gelmiş. xvs tokeni takip etmediğim için şaşırdım. elimde yok, airdrop için de alım yapmayacağım, konu için teşekkürler.
Ne oldu bu airdrop olayı? Toplam miktarı ve dolaşımda olan miktarına bakılınca hala çok ucuz geliyor. Airdrop bittiyse bir miktar almakta fayda var
Quote from: ustcoin on June 12, 2021, 07:03:51 PMNe oldu bu airdrop olayı? Toplam miktarı ve dolaşımda olan miktarına bakılınca hala çok ucuz geliyor. Airdrop bittiyse bir miktar almakta fayda varAirdrop çoktan dağıtıldı. 130 dolarlara kadar çıktı ve airdrop sonrası eski seviyesi olan 90 dolar civarında tutundu. Ancak daha sonra bir flash loan saldırısına uğradı. Fiyat 20 dolara kadar geriledi. Bir müddet sonra 40 dolara kadar toparlasa da BTCye uarak yine 20 civarına geriledi.